Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Pokolszülött
 
Filmbarbár   2020. 08. 07.

legújabb vélemény

Vadkan és ember embernek farkasa

Valljuk be, Russell Mulcahyt nem ez a filmje röpítette a világhír felé, ennek ellenére nem írnám le teljesen ezt a művét sem. A történet nyilván olyan, amilyen, és a kivitelezés is sokszor megmosolyogtató a modern néző számára, ám maga a film egészen... teljes kritika»

 
BoBamburg   2019. 06. 03.

A vaddisznós horrorok közül talán az egyik legszórakoztatóbb. Történet persze egyszerű mint az egyszeregy, de a kivitelezés rendben van (habár vannak benne "hülyeségek", de egy B kategóriás trash filmnél az belefér). a képi világa miatt viszont külön dicséretet érdemel.


 
Alphik   2017. 06. 24.

Irtó klisés az egész, nem tudott lekötni sajnos, mivel annyira kiszámíthatóan sablonos, hogy már szinte fájdalmas volt nézni, ahogy a színészek is csak megküzdenek a karaktereikkel. Nagy kár érte.

 
jaszon   2015. 07. 23.

Hát, elég gyenge a látványvilága, pedig egy ilyen filmnél eléggé fontos lett volna. Nem igazán dobtam tőle hátast. Pedig egészen félelmetes maga a történet, csak épp nagyon összecsapott az egész.

Galéria (10)

Videók (1)

 
Fújjuk le a vastagon megült port erről a zabolátlan, ausztrál exploitation gyöngyszemről, és áldozzunk rá egy rekesz jobbféle sört a barátokkal az otthoni kanapé-oltárunkon, mert megéri. A szemkápráztató operatőri munka, a film közepén váratlanul ránk törő egy perces LSD trip jelenet, a Mad Max 2-ben is domborító Arkie Whiteley napbarnított idomai, és az oly sokszor visszasírt ‘70-es, ‘80-as évek csiszolatlan, lekerekítetlen, bárdolatlan látványvilága és hangulata mind ott van a Razorbackben, és arra vár, hogy megmutasson egy multiplexek, Blu-Rayek, torrentek és Netflixek előtti világot. Ha szeretnéd. 7/10 több»
 
A szemkápráztató operatőri munka, a film közepén váratlanul ránk törő egyperces LSD trip jelenet, a Mad Max 2-ben (1981) is domborító Arkie Whiteley napbarnított idomai, és az oly sokszor visszasírt ‘70-es, ‘80-as évek csiszolatlan, lekerekítetlen, bárdolatlan látványvilága és hangulata mind ott van a Razorbackben, és arra vár, hogy megmutasson egy multiplexek, Blu-Rayek, torrentek és Netflixek előtti világot. Ha szeretnéd.
Értékelés: 70/100 több»