Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
67

Pokolszülött

(Razorback)
 
26
2
10
 
Alphik   2017. 06. 24.

Irtó klisés az egész, nem tudott lekötni sajnos, mivel annyira kiszámíthatóan sablonos, hogy már szinte fájdalmas volt nézni, ahogy a színészek is csak megküzdenek a karaktereikkel. Nagy kár érte.

 
jaszon   2015. 07. 23.

Hát, elég gyenge a látványvilága, pedig egy ilyen filmnél eléggé fontos lett volna. Nem igazán dobtam tőle hátast. Pedig egészen félelmetes maga a történet, csak épp nagyon összecsapott az egész.

 
Fújjuk le a vastagon megült port erről a zabolátlan, ausztrál exploitation gyöngyszemről, és áldozzunk rá egy rekesz jobbféle sört a barátokkal az otthoni kanapé-oltárunkon, mert megéri. A szemkápráztató operatőri munka, a film közepén váratlanul ránk törő egy perces LSD trip jelenet, a Mad Max 2-ben is domborító Arkie Whiteley napbarnított idomai, és az oly sokszor visszasírt ‘70-es, ‘80-as évek csiszolatlan, lekerekítetlen, bárdolatlan látványvilága és hangulata mind ott van a Razorbackben, és arra vár, hogy megmutasson egy multiplexek, Blu-Rayek, torrentek és Netflixek előtti világot. Ha szeretnéd. 7/10
 
A szemkápráztató operatőri munka, a film közepén váratlanul ránk törő egyperces LSD trip jelenet, a Mad Max 2-ben (1981) is domborító Arkie Whiteley napbarnított idomai, és az oly sokszor visszasírt ‘70-es, ‘80-as évek csiszolatlan, lekerekítetlen, bárdolatlan látványvilága és hangulata mind ott van a Razorbackben, és arra vár, hogy megmutasson egy multiplexek, Blu-Rayek, torrentek és Netflixek előtti világot. Ha szeretnéd.
Értékelés: 70/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.