Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Alphik   2017. 06. 24.

Irtó klisés az egész, nem tudott lekötni sajnos, mivel annyira kiszámíthatóan sablonos, hogy már szinte fájdalmas volt nézni, ahogy a színészek is csak megküzdenek a karaktereikkel. Nagy kár érte.

 
jaszon   2015. 07. 23.

Hát, elég gyenge a látványvilága, pedig egy ilyen filmnél eléggé fontos lett volna. Nem igazán dobtam tőle hátast. Pedig egészen félelmetes maga a történet, csak épp nagyon összecsapott az egész.

 
Fújjuk le a vastagon megült port erről a zabolátlan, ausztrál exploitation gyöngyszemről, és áldozzunk rá egy rekesz jobbféle sört a barátokkal az otthoni kanapé-oltárunkon, mert megéri. A szemkápráztató operatőri munka, a film közepén váratlanul ránk törő egy perces LSD trip jelenet, a Mad Max 2-ben is domborító Arkie Whiteley napbarnított idomai, és az oly sokszor visszasírt ‘70-es, ‘80-as évek csiszolatlan, lekerekítetlen, bárdolatlan látványvilága és hangulata mind ott van a Razorbackben, és arra vár, hogy megmutasson egy multiplexek, Blu-Rayek, torrentek és Netflixek előtti világot. Ha szeretnéd. 7/10 több»
 
A szemkápráztató operatőri munka, a film közepén váratlanul ránk törő egyperces LSD trip jelenet, a Mad Max 2-ben (1981) is domborító Arkie Whiteley napbarnított idomai, és az oly sokszor visszasírt ‘70-es, ‘80-as évek csiszolatlan, lekerekítetlen, bárdolatlan látványvilága és hangulata mind ott van a Razorbackben, és arra vár, hogy megmutasson egy multiplexek, Blu-Rayek, torrentek és Netflixek előtti világot. Ha szeretnéd.
Értékelés: 70/100 több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.