RED 2.

RED 2

2015.06.29 macikutya

Nekem az első rész sokkal jobban tetszett. Az eleje elég jól indult, de utána elég sok volt a felesleges párbeszéd. Sokszor unatkoztam a film alatt. Catherine Zeta-Jones játéka halovány volt, és a többi színésszel sem voltam igazán megelégedve.

2015.06.30 bigi

Nekem jobban bejött mint az első rész. Több poén volt benne, látványosabbak voltak az akciójelenetek. Jó volt a színészek alakítása is. A történet nem túl eredeti, a csavarok se vágnak földhöz, mégis úgy elrepült vele az idő, hogy rég szórakoztam valamin ennyire.

2016.02.07 bviki

Szerintem ez méltó folytatása lett a filmnek. Hozza szintet hozzá. Több nem is kell belőle- nem is hiszem hogy többet terveznének már-. Érdemes őket megnézni.

2019.08.23 Garfbob10

Frank Moses második kalandja ugyan vesztett a lendületéből, de még így is egy veszett szórakoztató, jól összerakott akciófilm lett a végeredmény. Bruce Willis láthatóan élvezte a szerepet - amit azóta nem nagyon lehet egy szerepéről sem elmondani -, de a showt továbbra is John Malkovich lopta el.

2015.05.01 Mozi22

Akció dús, izgalmas mégis van helye szerelemnek. Pont jó. A veterán színészekkel meg pláne.

2016.02.09 Dniel

Az egyik legjobb akció vígjáték. Szuper színészekkel és szuper történettel. Sok benne a humor és a vicces beszólás. Mindenkinek ajánlom aki szereti a Die Hard-ot és Bruce Willis-t.

2016.08.10 nemeth2

Egész jó folytatása az első résznek, habár én többet vártam jó film lett. A karakterek még mindig jók, a sztori nem jött be annyira.

2019.01.05 MissFortune

Egész jó történetet tár elénk. Bruce Willis ismét remekül alakított. Megnézem majd a 3. részt is.

2015.02.09 kamivagyok

Sokkal jobb, mint az első rész! Jól össze van rakva, annyi szent! Veterán színészek jutalomjátéka jóféle humorral megspékelve.

2015.08.10 Petya1995

egy akció dús film ,sok humorral megfűszerezve . Nagyon megkedveltem John Malkovich karakterér a filmben (Marvint) . Ő a legviccesebb karakter és nem mellesleg John M. nagyon nagyot alakít .a Film összességében nevetséges, és akció dús. nekem nagyon tetszett

2015.02.17 strauboli

Kenterbe veri az első részt. Nem semmi kis akció-vígjáték ez! Átgondolt, remek folytatása egy méltó filmnek. A színészi gárda páratlan. Zseniális.

2015.01.31 Fakesz

egyik legpörgősebb film, annyi minden történik benne, hogy az meglepő, szemet gyönyörködtető akciójelenetekről és az okos cselekményről nem is beszélve

2015.03.16 Joachim

Na ez egy jó kis akciófilm volt. A színészek nagyon jók főleg John Malkovich karaktere tetszett a legjobban. A filmben talán inkább több humor kevesebb akció, de ez így volt jó. Szerintem nem lett rosszab,jobb az előzőnél.

2016.04.24 Turro

A második rész nagyjából ugyan azt kínálja, mint az első. Logikus és intelligens történet tele meglepetéssel. Láttunk már hasonlót, láthattunk jobbat és rosszabbat is. A történet mindig valami hasonló. Tökös és mindenre elszánt ügynökök utazzák körbe... Több