Hiteles, ütős, sokkoló és elgondolkodtatóan szomorú film. Megfelelő lelkiállapotban érdemes megnézni, nagyon szókimondó és a nyers valóságot jól visszaadó film, amit a színészek maximálisan jól adnak elö.
Ennél a filmnél nincs semmi, amit negatív élménynek fel tudnék hozni. Fantasztikus volt minden jelenet benne és lélegzetelállítóan formázták meg a történetet.
Annyira idegfeszítő egy film,játszik az ember idegeivel. Drogos film kategória. Az effektekkel durva hatást értek el. Az elején a két külön szál kicsit gyenge volt,de aztán jól beindult a film. Könnyen megjegyezhető dallamú a zenéje.
Elég dekadens, lehangoló ez a film, így aki mindenképp meg akarja nézni, inkább egy olyan napot válasszon, ahol utána nem nagyon van már szükség vidámságra, engem legalább is nagyon lehangolt ez a leépülés, függőség.
Nagyon jó a film, vagyis inkább egy szomorú, kilátástalan alkotásnak nevezném, ami nem éppen egy lélekemelő film. Nem biztos, hogy jobb kedved lesz, ha megnézed. Ettől függetlenül ajánlott megnézni, mert ugye nem csak az a jó film, ami pozitív hatást vált ki az emberből, hanem ami bármilyet, de azt nagyon.
Megrázó és nagyon tanulságos film a függőségről, a végletességről, a kitartásról. Érdemes legalább egyszer megnézni, mert nagy hatással lehet ránk, nagyon megfogó.
A film megható és elgondolkodtató. A függőség hátrányait nyersen és szókimondóan összegzi, illetve az utat amit egy függő bejár, végül álmait is feladva...
Lelkileg ható, elgondolkoztató film a függőségről. Érdekesen mutat be emberi sorsokat. Magával ragadó igazi dráma, ami elgondolkoztatja a nézőt. Tanulságos, megragadó
Ez a film azóta kísért, hogy láttam... Sokkolt, megdöbbentett, elgondolkodtatott. A színészi munka előtt leborulok, ezeket a karaktereket eljátszani nem kis munka. Nem mondom, hogy meg fogom nézni újra, de örök nyomott hagyott a szívemben és az eszemben is.
Érdemes némi idegrendszerrel rendelkezni, ha az ember nekiül ennek a filmnek. Kicsit követhetetlennek tűnik egy ideig, de a végén rájön a néző, hogy az egésznek igenis van a történetnek értelme.
Az egész film letargiába helyez, de olyan módon hogy az magába szív. A film a drogokról szól, de ez a film maga a drog. Nem tudsz vele leállni, én személy szerint imádom! :) Mindenkinek ajánlom! FIlmzenéje is isteni..