Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
52%

Hullámlovasok (2014)

Ride
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Galéria (10)

Helen Hunt
Brenton Thwaites
Helen Hunt
Brenton Thwaites
Luke Wilson
Luke Wilson
Helen Hunt
David Zayas
Helen Hunt
Helen Hunt
Luke Wilson
Luke Wilson
Helen Hunt
Luke Wilson
Helen Hunt
Helen Hunt

Videók (2)

 
indingo   2022. 03. 15.

legújabb vélemény

1

Forgatókönyvíró, rendező, főszereplő Helen Hunt. Valamikor ez jól sül el. Most nem jött össze. A fiú-édesanya kapcsolat mindig érdekes téma, de ebben a filmben mind a szülő, mind a gyermek elég idegesítő volt. Az elején a folyamatos egymás szavába v... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 04. 08.

0
Néha a kevesebb több

Kicsit olyan érzésem van a filmmel kapcsolatban, hogy túl sokat szeretett volna meríteni és közben kicsúszott a lényeg. Helen Hunt ugyanis egyszerre akart drámai, vicces és romantikus lenni, de igazából egyik sem sikerült neki, mert egyik szál sem le... teljes kritika»

 
Szőr SzereLő   2017. 02. 20.

0

Enyhén szólva is gyengécske a film. Sem a történet, sem a szereplők, sem a kibontatlan drámai szál nem tudodtt lekötni, pedig odafigyeltem végig, de ez most szerintem nem igazán sikerült Helen Huntnak. Meg lehet nézni, de minek? Nem ad semmit, nem leszel több, és nem fogsz érezni semmit a film után. Nem igazán ajánlom.

 
justynaw   2016. 07. 23.

0

Őszintén szólva én ettől egy kicsit többre számítottam. Helen Hunt mindig is a kedvenceim közé tartozott, és színésznőként továbbra is nagyon kedvelem, de rendezőként valahogy nem sikerült megtalálnia a saját hangját. Nem rossz ez, csak kicsit parttalan.

 
A Hullámlovasok annyira rossz film, hogy kínomban elsírtam magam a moziban… Kétszer. Merthogy az a Helen Hunt, aki három éve még Oscar-jelölést kapott A kezelésért, most nem csak színészként, de forgatókönyvíróként és rendezőként is elbukott. több»