Imádom Cameron Diaz-t( hiszen remek színésznő ! ), Jason Segel-t és Justin Timberlake-t! Remek film lett! Nagyon tetszik !
Nekem tetszett ez a film. A nevéhez hűen mutatja meg, hogy mi fog történni, attól még lehet élvezni, követni a történetet. Nem a legjobbak közé tartozik, de ennek ellenére érdemes megnézni.
Cameron Diaz nem nagyon szokott maradandót alakítani és ez sajnos most se jöt össze neki. Elég kiszámítható, tipikus romantikus történet. Egyszer nézhető film.
Nem nagy durranás, egyszerű történet. Kicsit többet vártam tőle, egyszer meg lehetett nézni. 1-2poén volt benne. Viszont Cameron Diaz nem öregszik. Átlagos film.
Tetszett :) vicces volt, jók a szereplők, sztori is vicces. Ajánlom annak aki lazulós filmre vágyik, poénokkal.
Vasárnap délutáni kis laza film a barátnővel :) nékünk bejött ;) Cameron hozza a dogos csajszit ;) Én nagyon jól szórakoztam, bár összességében ez csak egy közepes vígjáték volt.
Vegyes érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban. Azok a poénok, amik célba érnek, azok rendesen ütnek, amik viszont mellétrafálnak, azok bizony nagyon szégyenteljesen gyengék lettek. A film tehát vegyesen teljesített. Az alaptörténet egészen fantáziad... Több
Nekem nem tetszett annyira bár nem volt rossz. Kicsit erőltetettnek tűnt. Én többet vártam ettől a filmtől, de egyszer meglehet nézni.
Jó kis kikapcsolódást nyújt a film. Vicces és nem sablonos. Szerintem a tanárnő alakítás is nagyon jó volt.
Vagy fél tucatszor láttam és fél tucatszor nevettem végig az egészet. Könnyed humor, sok poén, nevettető karakterek, néhány szürrealitásba hajló jelenettel. Jake Kasdan vígjáték-rendező, aki 2017-ben a Jumanjival lett igazán ismert direktor, de nekem a stílusa már ebben a 6 évvel korábban készített vígjátékban is tetszett. Cameron Diaz itt még igazi szexbomba, aki kénytelen eredeti diplomájával dolgozni (átmenetileg), mert a korábbi pasija, aki eltartotta, szakít vele. Bekerül egy tanár közösségbe, de nagyon kilóg onnan, hisz csak nyűg számára a tanítás. Számtalan vicces szituba kerül, miközben még ott is új, gazda barátot próbál szerezni. Én nagyon sokat nevettem az egészen. Tetszett Jason Segel alakítása is, aki egyszerű tesitanárként kezdettől átlát Elizabeth (Cameron Diaz) mesterkedésein. A gazdag kolléga, Scott szerepében Justin Timberlake ugyancsak jó. De a 2011-es Lopott idő óta tudjuk, hogy sokkal többre képes. Értékelésem a Rossz tanárra erős 4 csillag vígjátéki kategóriában. Kiváló szórakozás, ha nem vagy kőmerev, konzervatív, karót nyelt, megjátszós sznob. Aki képes lazán venni, az jókat röhöghet.
Szerintem pedig jó a film, amikor először megnéztem, jókat nevettem Cameron Diaz karakterén, a rossz tanáron. Az is tetszett, hogy Justin Timberlake ilyen béna karaktert játszik, nem kell mindig dögös macsónak lennie. A tanárnőnek csak az számít, hog... Több
Se igazi sztori, se érdekesség, se színészi játék. Semmi. Amolyan „kár volt a szalagot pazarolni rá” másfél óra. Igazából úgy érzem, hogy erre a filmre kár akár egyetlen szór is pazarolni. Ha még az a kategória lenne, ami átlagos, de legalább kikapcsolj az embert, akkor hagyján, de ez nem olyan. Pedig bírjuk Diazt (a szinte már cukorfalatba átmenő mosolyát és csicsergő hangját) és az ő agyament karaktereit. Hogy érdemes-e megnézni? Nem gondolom, de tégy belátásod szerint. Ám ne feledd: a te döntésed volt! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!