Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
2
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
Crystaldeer   2020. 08. 24.

legújabb vélemény

könnyed kis film

Nem tudom miért kerülte el eddig ez a remek színészpárosításos film a figyelmemet, de csak most leltem rá. Kedves, könnyed kis film. Vígjátéknak nem nevezném, de van benne egy két vicces jelenet, amúgy meg épp olyan hangulatban találtam meg, hogy egyes jelenetnél könnyes lett a szemem. Csak azért nem 5 csillag, mert Diane Keaton néhol túl játszotta a karaktert túl picsogós lett, de ettől még szerethető maradt. Nem véletlenül mondják, hogy remek stílusa van a divathoz, ezt a karakterre is rávetítette. Ha egy kicsit elakarnék vonatkoztatni attól, hogy jól van ez csak film, akkor nekem egy kicsit túl szürreális volt, hogy egy olyan nagyvárosban, mint New York, egy nap alatt mindenhol ugyanazokba az emberekbe futnak bele a lakásnézőbe, és még azt se mondhatnánk, hogy egy kerületen belül illetve, hogy úgy dobáloznak a lakás árakkal, mintha csak szimplán számok lennének, és mintha bárki megtehetné, hogy 1 millió dolláros lakást megyvegyen, jah meg semmi gond, kifizetjük zsebből a kutya 10 ezer dolláros rögtgenjét, amikor csak a havi minimálbér kb 1300 dollár, olyan jelentéktelenné teszi az egészet. És volt benne két szinkronfordítása hiba, ami egy kicsit bökte a fülemet :) De hát ez persze csak egy film. Nekem tökéletes volt egy kis esti kikapcsolódáshoz.

 
doffy_joka   2015. 08. 16.

Kegyetlen! Ez az első szó, ami eszembe jut. Persze rögtön hozzá is teszem, hogy kegyetlen jó. Mert ez bizony az, magával ragadó szereplők és ámulatba ejtő volt a sztori. Így kell igazán szórakozni egy filmen.

Morgan Freeman
Diane Keaton

A film összbevétele 3 679 847 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet Manhattan-ben és Brooklyn-ban forgatták.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.