76% 69 szavazat
Öt emelet boldogság

Öt emelet boldogság

5 Flights Up
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
27
Szereplők (27)
13
Képek (13)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Morgan Freeman
Diane Keaton

FILMINFÓ

Egy hosszú évek óta házasságban élő párnak, akik egész életüket ugyanabban a New York-i lakásban töltötték, elegük lesz a személyes és a lakást érintő ügyekből, és elhatározzák, hogy tovább állnak.

(hp)

Forgatókönyvíró: Charlie Peters, Jill Ciment
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2014.09.05.
 
2022.08.29 Dorkateo

legújabb vélemény

Nagyon szeretem a "semmiről nem szól" filmeket. Morgan Freeman és Diane Keaton is a kedvenceim közé tartozik. Sőt a rendező Richard Loncraine is oda sorolható. Most mégis csak Közepest tudok adni Jó helyett. Valami hiányzik. A történet inkább egy fél... Több

0
 
2020.08.24 Crystaldeer

könnyed kis film

Nem tudom miért kerülte el eddig ez a remek színészpárosításos film a figyelmemet, de csak most leltem rá. Kedves, könnyed kis film. Vígjátéknak nem nevezném, de van benne egy két vicces jelenet, amúgy meg épp olyan hangulatban találtam meg, hogy egyes jelenetnél könnyes lett a szemem. Csak azért nem 5 csillag, mert Diane Keaton néhol túl játszotta a karaktert túl picsogós lett, de ettől még szerethető maradt. Nem véletlenül mondják, hogy remek stílusa van a divathoz, ezt a karakterre is rávetítette. Ha egy kicsit elakarnék vonatkoztatni attól, hogy jól van ez csak film, akkor nekem egy kicsit túl szürreális volt, hogy egy olyan nagyvárosban, mint New York, egy nap alatt mindenhol ugyanazokba az emberekbe futnak bele a lakásnézőbe, és még azt se mondhatnánk, hogy egy kerületen belül illetve, hogy úgy dobáloznak a lakás árakkal, mintha csak szimplán számok lennének, és mintha bárki megtehetné, hogy 1 millió dolláros lakást megyvegyen, jah meg semmi gond, kifizetjük zsebből a kutya 10 ezer dolláros rögtgenjét, amikor csak a havi minimálbér kb 1300 dollár, olyan jelentéktelenné teszi az egészet. És volt benne két szinkronfordítása hiba, ami egy kicsit bökte a fülemet :) De hát ez persze csak egy film. Nekem tökéletes volt egy kis esti kikapcsolódáshoz.

1
 
2021.11.22 dandelion1983

Pont azért szeretem ezt a filmet, mert mentes minden érzelmi drámától, nagy cselekményektől, nem akar feltétlenül elmondani valamit. És mégis hatással van ránk. A főszereplő páros remek, az apró, cinikus humor nagyon eltalált, az értékek maradandóak. Remek film.

1
 
2020.11.02 Annuska

Helyes film remek szereposztásban. Érzelmes darab, de a humora is helyén van. Nagyon tetszettek a visszaemlékezések a régmúlt időkre.

0
 
2015.08.16 doffy_joka

Kegyetlen! Ez az első szó, ami eszembe jut. Persze rögtön hozzá is teszem, hogy kegyetlen jó. Mert ez bizony az, magával ragadó szereplők és ámulatba ejtő volt a sztori. Így kell igazán szórakozni egy filmen.

0

A film összbevétele 3 679 847 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A filmet Manhattan-ben és Brooklyn-ban forgatták.Szerző: dulkap

#2