Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
TeeRPaaK   2020. 01. 21.

legújabb vélemény

jóóó

 
indingo   2019. 02. 03.

Érdekes, erotikával tűzdelt történet nem mindennapi szereposztásban. Nem rémlik, hogy valaha láttam volna negatív szerepben Michael Cainet.


 
hszpp   2017. 02. 05.

Sok konyvet olvastam a markinak. Mindegyik,egytol egyig egyedi,s tokeletes alkotás. Nem véletlen olvasta (aki tudott) mindenki akkoriban, s nem véletlen tiltottak is be alkotásait. Igazi kosztümös,erotikával tuzdelt drama.

 
Manfred   2016. 11. 21.

Erotikus jelenetekkel spékelt dráma, ami hűen mutatja be az adott kort egy érdekes történet keretein belül. Igaz történeten alapszik a sztori. A színészek jól alakítanak.

 
agi89   2016. 04. 07.

Évekig halogattam, tologattam és idébb-odébb pakolgattam a DVD-t. Most végre rászántam magam és megnéztem. És adtam egy képzeletbeli tockost magamnak amiért nem néztem meg hamarabb. Hihetetlen egy film. Hihetetlen az egész. Mind a történet tekintetében, mind pedig a színészi játék tekintetében. Geoffrey Rush zseniálisan játssza Sade márkit, nagyon magával ragadó volt. Joaquint meg egyszer imádtam aztán meg utáltam. Beszippant az egész úgy ahogy van és még utána is nem ereszt. Napokkal később is elmerengtem és töprengtem bizonyos részein a filmnek.

A film összbevétele 17 989 227 dollár volt (imdb.com).

 

Geoffrey Rush és Jane Menelaus a valóságban is házasok.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.