Elgondolkodtató és magával ragadó! nem gondoltam, hogy egy magyar film ennyire magával ragad majd, de ezzel ez történt. Nemes Jeles László egy remek filmet rakott össze.
A FILM. Soha nem tapasztalt hatás. Egy új nyelvezet a film világában. Lehangoló, szomorú filmeket gyakran tartok értékesnek, egyszer megnézem őket és kész. Ezt a filmet minden fájdalma ellenére kétszer láttam moziban és megvettem. Külön csoda az a h... Több
Nem is értem mire fel adnak egy ilyen filmnek Oscar-t. Lehet hogy magyar film meg minden de ez nagyon nem gyere be. Ez a film egyáltalán nem jött be és igazán ráfért volna valami, ami teljesen feldobja az egészet. Igazán sajnálatos érte mivel nagy hévvel vágtam bele a megnézésébe. Köszi de inkább ezt kihagytam volna.
Magam is alig hiszem el, de kétszer néztem meg egy MAGYAR filmet moziban. Nagyon régóta nem született ilyen jó hazai alkotás amire nem sajnáltam a mozijegy árát. Remélem, hogy ez jó példa lesz a többi rendezőnek és talán elindul valamilyen fejlődés i... Több
Untatott szó szerint, nem voltam igazából sose ezeknek a filmeknek a híve, de ez konkrétan elaltatott. Nagy nehezen sikerült egyszer végig nézni, de nem okozott nagy meglepődést. Csalódás volt ez a film. Nem ajánlom.
Régóta az egyik legjobb magyar film. Nagyon lehengerlő a rendezés és a történet is. Habár nem olyan könnyen emészthető, de igazán megéri megnézni. Szerintem igazán megérdemelte azt a sok díjakat, amit kapott.
Örülök hogy eltudtam kapni a filmet a moziban a napokban, és nem hiába kapta meg a Golden Globe-ot. Elragadó történet, remek színészi játékokkal. Az év fénypontja a magyaroknak. De tényleg, mostanság egyre jobb filmeket csinálunk. De ez kimagaslóan teljesített.
Áttudtam érezni azt a szenvedést amit a film nyújtani akart nekünk,csak az a bajom,hogy alapból nem szeretem az ilyen régi típusú filmeket. Persze értettem hogy mit akar közölni a film.
Nem túlzás, amit erről a filmről mondanak. Zseniális alkotás, és mielőtt még valaki belekötne, ennek semmi köze ahhoz, hogy holokauszt tematikájú a film. Végre egy világszínvonalú magyar film, amire büszkék lehetünk.
Egyet értek a mondanivalójával, de a sztori, a film, a rendezés és a szereplők nagyon gagyik... olcso kis költségvetésü film, rossz szereplőkkel
Minden tekintetben kiérdemelt és jogos az Oscar díj a filmnek. Rendhagyó módon mutatja be ezt a kellően bizarr és kegyetlen élethelyzetet.
Számtalan film készült már ebben a témában, számomra lerágott csont volt, semmivel nem nyújtott többet, mint amit eddig is tudtam, vagy amire számítottam, a drámaiságot erőltetettnek éreztem, és nehezemre esett egyáltalán végignézni.
Azt hittem, a Sorstalanság után nem lehet semmitmondóbb, jellegtelenebb filmet készíteni a holokauszt témájában. Előnyére írjuk, hogy olvasni is legalább akkora kínzás volt, mint amiket a kevés túlélő bkibírt. Erre előkerül a semmiből Nemes Jeles Lá... Több