Nagyon megható és tanulságos történelmi film a zsidósággal kapcsolatosan. Kemény és durva, ami teljesen realisztikusan ábrázolja a mord igazságot sajnos.
Kemény szókimondó realista film ami a valóságban mutatja a történelmet. Összetett reális film meggyőző profi színészi alakítással es szereplőkkel. Klasszikus.
Film történelem legjobb holokausztról szóló filmje. Kiválóan mutatja be azt a gonoszságot, ami a nácikat jellemezte. Remek a zenei hatás, ami nagyon el tudja szomorítani az embert. Talán még egy antiszemitát is képes elgondolkodtatni ez a film.
Azóta is tervben van megnézni mégegyszer. Egyyszerre szomorú és megindító a történet, főleg aki át tudja érezni a világháború korát. Spielberg munkája nagyon látszik a filmen- pozitív értelemben
Időtálló, klasszikus történelmi dráma kiváló, profi szereplőkkel. Alapfilm, amit a kategória kedvelőinek kötelező megnézni. Elgondolkoztató és magával ragadó profi film.
Nagyszerű film, lehangoló és kegyetlen. Nagyon reálisan ábrázolja a második világháborúban történteket. Kiváló alakításokkal van fűszerezve. Ajánlom mindenkinek!
az egyik legmeghatóbb történet, zseniális alkotás kiváló szereplőkkel. Megindító a feláldozo magatartás. Érzelmes, szomorú, megrendito, kiváló film.
Steven Spielberg egyik legjobban sikerült rendezése, nagyon művészivé sikerült film, nagyon jól kiválasztott színészekkel. A témája már megnézés nélkül is kiderül hogy egyeseket érzékenyen érinthet, erős idegzetűeknek ajánlom a megtekintését. Liam Ne... Több
Nem tudom mennyire hollywoodi és mennyire "valósághű" de nagyon üt az biztos. Gyerekként láttam és teljesen lesokkolt. Nagyon fontos film amiről sokat kéne beszéln
Az egyik legérdekesebb dráma, amit valaha láttam, Komoly színészi alakítás, meggyőző karakterek. Komoly és magával ragadó események. Egy percig sem unatkoztam rajta.