A góré

Shot Caller

2021.12.07 Milan391349

Kőkemény börtönfilm. 10/10.

2020.11.16 Róbert Molnár

Óriási film. Coster-Waldau eddigi legjobb alakítása számomra. A történet pazar, fordulatos. Kőkemény börtönsztori, amire mindenképpen érdemes szánni két órát. Simán kedvenc kategória nálam.

2021.10.16 herkedavid

Elgondolkodtató

Ahogy a véleményem címe is jelzi, a film elgondolkodtató, de nem jó értelemben. Mikor néztem, egy hullámvölgyet jártam be. A film néha lekötött, néha nem. Amikor igen, akkor nagyon bejött, de amikor nem, akkor azon járt az agyam, mit egyek, mit csiná... Több

2020.05.25 Érdeklődő

Csak ajánlani tudom

Kevés olyan jó börtön életet bemutató mozgó képet láttam, min a Góré című film. A főszerepet játszó Nikolaj Coster-Waldau fergetegesen mutatja be, hogy mi is vár egy elitélre a börtön falai mögött. Ha ez nem lenne elég, arról is képet kaphatunk, hogy az élet sorsjátéka mit idézhet elő egyes embereknél. Döbbenetes.

2018.07.30 Megamovie

Ez egy remek film.Lebilincselő és izgalmas,végig lekötötte a figyelmemet.Talán az egyik legjobb börtönös film amit valaha láttam, mindenkinek csak ajánlani tudom aki szereti az ilyen jellegű filmeket.

2017.07.13 Vuk

Az atmoszférája nagyon horzsol ennek a filmnek. Engem lenyűgözött. Nem az a full-realisztikus börtönsztori, nem is akar az lenni, de ezzel az eltávolodásával képes mondandót is belevinni az egész koncepcióba.

2018.09.16 Kyuuseishu

Lebilincselő alkotás, végig hitelesen mutatja be a társadalom által kitaszított, a szervezett bűnözés által beszippantott szerencsétlen átlagember figuráját. Ahogyan a Felon, ez a mű is a család mindenek - erkölcsök, szabadság, akár az életben maradá... Több

2019.03.03 FGyula

Elment

A film alaptörténete nem rossz.

2018.08.07 NEO

A monoton soundtrack igencsak megalapozza a film hangulatát. Nem maga a képi világa rideg, hanem a történet úgy, ahogy van. Ez nekem nagyon tetszett. Jó volt látni egy ilyet is.

2020.04.18 Tamás Purczeld

Ez a film egy alapmű annak, aki szereti a börtönös filmeket. A történet teljesen hidegrázósan indul és és ha az ember a főhős bőrébe akarna bújni gyorsan meggondolja a cserelkemények láttán. Számomra nagyon szórakoztató, izgalmas és különleges film!