Sicario - A bérgyilkos

Sicario

2016.09.28 Zoe091

Tetszett a film, de valami mintha hiányzott volna belőle. Talán túl kevés volt az izgalmas rész. A végét pedig nem így zártam volna le. A történetet magát jól kitalálták.

2016.11.08 kicsimano

Pattanásig feszült, gyönyörűen fényképezett thrillerről van szó, amit mindenkinek érdemes megnéznie. Rabul ejtő film, ahol semmiben nem lehet biztos a néző. Csak ajánlani tudom.

2019.01.08 urbanistaa

Nagyon tetszett annak idején a moziban a Sicario és Emily Blunt karaktere engem mindig lenyűgöz, mert egyedi és utánozhatatlan, és a legkülönfélébb karaktereket is hitelesen tudja adni.

2016.09.05 Nnoorraa

Látványos, akcióban gazdag film profi színészi alakítással. Végig izgalmas és cselekményes, magával ragadó a sztorija. Lekötött, bejött a film, én ajánlom!

2015.10.26 krysn95

Kissé lassabb, mint amire a trailer alapján számítani lehet. Hibátlanul építkezik a film az elejétől, de aztán veszít a lendületéből. A film elején lévő konvojos rész tökéletesen fel van építve...számomra a film legjobb része. Utána nálam nem tudták ... Több

2016.01.27 dóri

Egyedi film. Nemcsak a témáját tekintve, hanem itt-ott a képi világát is nézve, főleg az éjszaka játszódó bevetés. Én kíváncsian várom a 2. részt.

2016.01.23 pqrs

Remek színészek, ügyes rendező és Roger Deakins pazar képei. Ehhez még vegyük hozzá a nyomasztó hangulatot, és egy igazán jó filmet kapunk. Egyedül az ócska forgatókönyv képes a film felénél kis híján romba dönteni az addig gondosan építgetett művet,... Több

2015.10.30 FilmesPéter

Nagyon jó film, nekem tetszett. Igaz, kicsit lassabb, mint amire az ember számít az előzetesek alapján, viszont nagyon erős a forgatókönyv, a színészek és az operatőri munka. JÓ kis történet, ajánlom.

2018.03.14 Onódi Zoltán

Jó sztori, de lassú vontatott film.

2020.05.28 Liza1997

Ritka unalmas film.

2016.04.21 DrPepper11111

Sajnálom, hogy Oscar szempontból megbukott a film, legalább 6-7 jelölést megérdemelt volna, mert remekül sikerült.

2016.03.24 Kiccsi7

Nekünk nagyon tetszett, kissé vontatottnak éreztük, de ez nem a szokványos minden percben bomba és lövöldözős akciófilm, ennek komoly sztorit adtak, ami azért lekötött. Biztos hogy újra nézem.

2015.11.06 ZsoltSon

Na végre, azt hiszem, erre a filmre vártam idén. A rendező az elmúlt években eléggé belopta magát a szívembe, és ez a mozija is kis híján tökéletes. Nagybetűs KÖTELEZŐ!

2016.01.12 JackieJacky

Gyerekek, ez hatalmas film! Benicio del Toro nagyon odatette magát, szinte zsigerből lehozza a kíméletlen gyilkost! Rég láttam már ilyen filmet, szinte nem is tudtam levenni a szemem a képernyőről a folyamatos feszültség miatt! 10/10!