Sicario - A bérgyilkos

Sicario

2015.10.23 daniel52

Na ez már igen! Nem is tudom, hol kezdjem. A történet zseniális, Emily Blunt, del Toro és Brolin szintúgy. Az egész film konkrétan bes.rás. Már az első perctől kezdve beszippant, és odaszegez a vászon elé. Az idei év eddigi legjobb filmje, azt mondanám: kötelező!

2015.12.28 putto

Erős film az biztos, picit a régebbi, lassabb 70-80as éveket hozza, amikor nem feltétlenül volt annyi akció, jobban kidolgozottak voltak a cselekmények, volt idő megérteni a miérteket. Aki nem szereti a lassabb akciót, a kevésbé 'faszagyerek' stílust... Több

2018.07.08 regarda

Nagyon kemény film, végig leköt. A sztoriban nincs nagy meglepetés, de a hangulat, a karakterek és a fényképezés zseniális. Nagyon látványosan veszik fel a helyszíneket, habzsolhatjuk a szép nagytotálokat. A végén pedig remek a lezárás is, nem marad kérdés.

2015.12.28 siq

Hát ezt a filmet sehova nem tudom értékelni. Legközelebb az unalmashoz van. Emily Blunt szövegeit nem írták hosszúra és ha valaki beszélt is nem volt valami célratörő és nem fokozott semmit a nem létező izgalmon sem. Aki unatkozik megnézi egyszer de többször nem az biztos

2024.04.07 GBRBG77

Többször is újranézve, ez egy remek film ebben a témában. Benicio Del Toro, Josh Brolin és Jon Bernthal közös jelenete – kiváló színészi játék. Az ügynökök és a kartell harcában életszerűen nincsenek tiszta eszközök, amelynek egy súlyos következménye ártatlan emberek halála. 10/8.

2016.02.17 Dann007

Blunt, Brolin, Toro és Villeneuve? Hát hogy sülhetett volna ez el rosszul? Feszes, mocskos modernkori western a Sicario! Veszettül jó!