Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
70
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
76
Képek
2
Videók
Julieta
 
Berto49   2017. 07. 15.

Alice Munro „Runaway” (magyar fordításban: „Csend, vétkek, szenvedély”) című novelláskötetének írásaiból válogatta a spanyol sztárrendező legújabb filmje történetét. Már a könyvet is beszereztem, bár a film után nem biztos, hogy azonnal el fogom olvasni. Semmi különös, de azért szerencsére jobb film, mint az előző két-három munkája. Szokás szerint nők állnak a cselekmény központjában, anya és lánya. Julieta fiatalon a szép Adriana Ugarte alakításában nekem tetszett. Nem valószínű, hogy ez a melodramatikus alkotás sokáig foglalkoztatni fog.

 
mártilány   2016. 10. 22.

az elejétől szinte a végéig Julieta alakja titkokkal van fedve, és ez engem nagyon izgatott


 
jazzy   2016. 09. 11.

az elején még nem tetszett annyira, de ahogy bontakozott ki a történet, egyre jobban magával ragadott, nagyon jó sztori az emberek közötti kapcsolatokról

 
Sniper   2016. 08. 02.

nagyon izgalmas búvárkodás az anya-lánya kapcsolatban, amikor az anya rátelepszik a lányára, mert nem képes egyedül élni a férje halála után

 
Mindent egy anyáról, avagy Pedro Almodóvar visszatért az érzékeny, érzéki, viharos lelkű nőkhöz – akiket nagyon szeret, s ők is nagyon szeretik őt. Jók együtt. 70/100 több»
 
Miért kötelező megnézni? Mert élénk színekbe öltöztetve és őszintén mesél egy nő életéről – úgy, ahogy nem tudna más. több»

A film összbevétele 22 468 044 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 8 210 635 forintot termelt. A hazai mozik összesen 6 315 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmben számos Richard Serra-festmény is látható.

(hp)
 

Az Ava által készített szobrok az ismert spanyol művész, Miquel Navarro keze munkáját dicsérik.

(hp)
 

Pedro Almodóvar eredetileg Meryl Streepet szerette volna a főszerepre. A tervek szerint a színésznő játszotta volna a karaktert (20, 40 és 60 évesen is). A direktor és a színésznő személyesen is találkoztak, és sikerült is megegyezniük, azonban egyéb elfoglaltságaik miatt végül fiókba került a filmterv.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.