Sisu: Bosszú az aranyért

Sisu

2023.08.13 pj19

Teljesen átlagos film. Én kicsit többet vártam tőle, bár azért azt el kell ismernem, hogy vannak benne ütős jelenetek. A gonosz nácik megkapják, amit megérdemelnek. Egyszer meg lehet nézni!

2023.05.02 Pimasz

Jalmari Helander finn akciófilmje szórakoztató és kellően kreatív pillanatokkal teli, könnyen befogadhat, és bebizonyítja, hogy nem kell csak Hollywoodban keresni a jó akciót. Ebből a szempontból a Sisu egy szinte élvezhető akciófilm, amely előszeretettel emlékeztet olyan filmekre, amilyeneket ma már nem csinálnak.

2024.02.05 Sandor

Jajj!

Megnéztem, kisebb ugrásokkal. Mesének durva. Ahol meg nem durva, ott annyira valószínűtlen, gyermekded, hogy az embernek nevetni támad kedve. Mondjuk nem unalmas, ezért a három csillag.

2026.01.08 László404756

7/10 a finn John Wick, Mad Max tájakon 1945-ben

Jó sztori, izgalmas, szép tájak, de annyira irracionális jelenetek, hogy összességében 2 ponttal kevesebb, mint amilyen lehetne. 7/10

2025.01.01 ForzaLoki

Alapvetően tetszett, azért volt némi túlzás (pl.: túlélni egy olyan zuhanást...), de összességében egy jó film.

2023.04.27 Firencz

A nácik gyilkolása szinte western hangulatban sokakat szórakoztat, bár a robbanások és lövések helyett inkább a hátba verést és más masszázsszalonokat részesítem előnyben. Ez azonban egy erőteljesen véres, brutalitással párosuló, néha túlzó, szinte e... Több

2023.07.15 Stejeran Casian

Imádom a filmet, szuper egy mozi.