Apróláb

Smallfoot

2018.09.27 Jeve

Hát, nem is tudom. Talán pont ez az a sztori, amit már annyiszor, de annyiszor láthattunk a vásznakon. Én simán kihagytam volna, de senkit sem akarok igazán befolyásolni, hiszen lényegében nem egy borzasztó meséről van szó, csak épp kissé felejthető.

2018.09.21 avatar123

Hát nem igazán nyűgözött le, mondjuk a látvány tényleg nagyon rendben volt, gyönyörű a képi világ, de azok a párbeszédek, kicsit fura volt. A Pixar szintet nagyon nem éri el, de persze egyszeri kikapcsolódásra attól még teljesen megfelelő, még ha nem is az év legjobbja. Nekem egy most egy közepesre volt elég.

2019.09.28 EDUARD98

Nagyon aranyos mese volt, jókat nevettünk rajta, a látvány szép, a sztori kedves, nem is tudom, mit mondhatnék még, családi programnak ideális, de randira is abszolút megteszi szerintem, mert meg tudja szólítani azért az idősebb korosztályt is. Röviden, velősen: bejött.

2018.11.06 Zsuzsiii

Amikor az ember elsétál a moziba a gyerekeivel, egy könnyednek ígérkező vicces mesefilmre, majd letaglózva sétál kifelé, és a gyerek zsivalyban bénult aggyal igyekszik összefoglalni és elmenteni azt a sok-sok tanítást és tanulságot, amit a film ömles... Több