Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
59
Filmadatlap
 
44
Szereplők
3
Vélemények
4
Képek
1
Videók
 
Szorcsik   2016. 12. 07.

legújabb vélemény

Elsőre meglehetősen kuszának tűnhet a Southbound, de egy idő után minden értelmet nyer a filmben. Kiváló antológia, amit mindenkinek jó szívvel ajánlok, garantáltan tetszeni fog.

 
moov18   2016. 03. 05.

Elég kusza a cselekménye. Arra rájöttem, hogy öt darab minifilmből tevődik össze. A szálak azonban összeérnek a végére, így az egyik történet lefedi a másikat. Én még így sem teljesen értem a lényegét, rengeteg minden homályba vész, pedig az imént fejeztem be. A film első illetve utolsó történetét sikeresen összekapcsolták, megtudhatjuk azt is, hogy mik azok a lények amelyek a mező fölött lebegnek. Azonban a második illetve harmadik történetet egyáltalán nem tudom a kirakósba illeszteni, a három barátnő lerobbant mikrobusza, a fanatikus család, az amatőr műtéti beavatkozás a kihalt kórházban. Szóval azért nekem lenne mit megmagyarázni a mozival kapcsolatosan, nem túl tiszta a kép. Valószínűleg nem figyeltem minden részletre. Egyébként a 80-as évek képi világával és zenei hangulatával van átitatva az alkotás, ami adott neki egy pluszt. Ez nagyon tetszett. Egy valamire való vérontás volt a filmben, különben nem kell tartani a látványtól. Röviden: tetszett a zenei pikantéria, ez a 80-as évekbeli hangulat, amit belecsempésztek. Egy-két ütősebb jelenet is megfordult benne. Viszont ezt a sivatagi rémsztorit hanyagolni kéne!


 
Ragemarci   2016. 03. 11.

Jófajta antológia, remek ötletekkel és a minimál költségvetés ellenére totál gagyiság mentes.

Hannah Marks
Nathalie Love
Matt Bettinelli-Olpin
Matt Bettinelli-Olpin
 
Összességében a Southbound nem fogja gyökeresen megújítani a filmes horrorantológia műfaját, de egy elég jól sikerült darabnak tekinthető, aminek közepes szegmensei közül toronymagasan kiemelkedik a The Accident című, igencsak figyelemreméltó részlet. 7,5/10 több»
 
Lehet temetni a horror műfaját a klisévé merevedett jumpscare-ek miatt, de amíg ilyen alkotások futnak be fű alatt a független mezőnyből, mint a Southbound, addig semmi okunk a panaszra. 7,5/10 több»
 
"A szkeccs film külön műfaj, al-műfajokkal. Sosem volt a kedvencem és bár vannak benne sikerültebb darabok is, vagy olyanok, amiket valamiért kedvelek, ez a mozi nem sokáig fog emlékezetemben megmaradni." több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.