Spartacus - Vér és homok

Spartacus: Blood and Sand

2015.10.07 hawaiipizza

Vér és mellek!!! Alapjáraton, nekem ez elég lenne egy kis kikapcsolódáshoz, de akármennyire próbálom, nem tudtam megszeretni ezt a sorozatot. Ennek ellenére, ha bejönnek az efajta művek, érdemes egy próbát tenni vele.

2016.05.12 MrBlond

A Spartacus az egyik, ha nem a legerőszakosabb sorozat, de hát mit várunk egy rabszolga felszabadítóról szóló sorozattól? Az igazsághoz hozzátartozik, hogy kapunk drámát és összeesküvést is bőven, szóval bőven több a sorozat egy véres szoftpornónál. ... Több

2017.11.05 123456

Erröl a sorozatról nem tudok mást mondani, csak annyit, hogy világsiker, fantasztikus!!! Lenyűgözöt az a helyszin ahol játszották a sorozatot. Mindenkinek meg kell néznie szerintem. csak ajánlani tudom!!! :D

2019.11.26 fjumer

tipikus melóba nézős sorozat

rengeteg fél pucér emberrel ,sok gyilok sok sex,és sok ármány . egyszernézős .

2014.10.19 ovejuna

Ettől a sorozattól nem érdemes történelmi hűséget várni, de nem is ezt ígérte. Viszont amit ígért azt mindent betartott: sok vér, meztelenkedés, intrikák és küzdelmek, plusz amolyan ráadásként a 300 képi világa. Nekem nagyon bejött ez a tesztoszteron dús atmoszféra. Igazi tökös sorozat, nem csak férfiaknak.

2016.10.17 27kada

Mintha az első évad után megakadtunk volna,úgy értem,hogy az a tipikus,mindig a főhős a bajnok vége lesz...

2018.07.22 csutyy

Zseniális sorozat, bemutatja a gladiátorok életét. Egyedül azt sajnálom, hogy az eredeti Spartacus nem vihette végig az összes szériát. Tele van ármánnyal, szexel, izmos-jó pasi gladiátorokkal. :D

2015.02.10 nextprod

az első évad nagyon tetszett a többi már nem annyira, de alapvetően jó volt a sorozat atmoszférája, és a 18 pluszos tartalom mellé azért jutott intrika is bőven.