Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
4
Képek
1
Videók
Nyomtalanul
 
elekm90   2020. 04. 25.

legújabb vélemény

Egy megrázó krimi, jó történetvezetéssel, ami végig fenntartja a néző érdeklődését. Tetszett a realista ábrázolás, az egyetlen gondom ezzel a filmmel, hogy azt érzem, jobb kezekben, profibb rendezéssel ezt még feszültebben is be lehetett volna mutatni, mivel a forgatókönyv valóban remek és egyedi.

 
Berto49   2019. 01. 19.

Hátborzongató történet

Nem akárki, hanem az általam igen nagyra becsült Stanley Kubrick („Ragyogás”, „2001: Űrodüsszeia”, etc.) mondta erről a filmről, hogy a legrémisztőbb, amit látott. Mennyire igaza van! Minden szokásos ijesztgetős klisé nélküli horrorisztikus mozit rendezett a holland George Sluizer. Igaz, hogy szerepel benne egy első látásra is nagyon ellenszenves férfi, aki egyébként szerető férj és két lány boldog édesapja. A látszat ellenére pedig őrült, akit a társadalomtól hermetikusan elzárva kellene tartani. Mégsem ez történik, minuciózus előkészületekkel tervezi meg a legszörnyűbb véggel járó emberrablást. (Én legszívesebben fűnyíróval mentem volna neki a kerti törpék szakállviseletét utánzó arcszőrze... több»


 
Gyalog őrmester   2018. 03. 15.

Nagyon izgalmas, érdekes és feszült film. Nagyon ajánlom mindenkinek.

 
anita9215 Nézhetetlen  2016. 05. 08.

Az első francia film amit végig néztem de bár ne tettem volna. Kellemetlenül gyenge lett ez a film. Teljesen elszúrt az egész legszívesebben mínuszt adnék rá mivel annyira nem tetszett. Gyenge és könnyen felejthető alkotás. Ez sem hozta azt amit vártam.

 
Gonosznak valójában gonosz, de nem öncélú befejezés, amely ettől függetlenül erős gyomrost okoz a nézőjének. Már csak ezért is megéri megnézni. 9,5/10 több»
 

Tim Krabbé (1943) „Het gouden ei”=”Az aranytojás” (1984) című számtalan kiadásban megjelent, de sajnos magyar fordításban nem olvasható könyve alapján.

(Berto49)
 

A rendező, George Sluizer "Nyom nélkül" címmel, 1993-ban, Amerikában - kissé más befejezéssel - újra megrendezte a filmet.

(Berto49)
 

Szerepel az 1001 film, amit látnod kell mielőtt meghalsz filmkatalógusban.

(Norbi)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.