N/A
Starman

Starman

Starman
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
5
Szereplők (5)
Képek
Videók
7
Érdekességek (7)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A mozifilm folytatása sorozatban. Az idegen évekkel később visszatér a Földre, hogy találkozzon fiával és együtt, a kormányt elkerülve, megtalálják az eltűnt földi feleségét, Jenny Hayden-t.

(magyaristvan)

Premier: 1986.09.19.

Sorozat áttekintés

 
2018.10.15 emiel

legújabb vélemény

Gyermekkoromból rémlik, hogy talán néztem, de olyan halványan, hogy ez mintha el is mondana mindent az egészről. Hogy egyszerűen felejthető. Nagyon érződik, hogy a legtöbb energiát a készítők a főszereplő karakterébe feccölték. Így szinte a többi mintha légüres tér lenne.

0
 
2015.07.07 Williamgek

Kár volt ebből a moziból sorozatot csinálni, általában ritkán sül ki jó eredmény az ilyen szándékból. Szerintem nagyon gyenge lett. Csak amolyan se vége se hossza, mindenfajta korábbi koncepciót nélkülöző tévénovella lett belőle.

0
 

A producer ugyanúgy Michael Douglas volt, mint a moziváltozatnál.Szerző: magyaristvan

#1
 

Egy szezont, 22 részt ért meg és 1986-87-ben futott.Szerző: magyaristvan

#2
 

Kétszer jelölték a Young Artist Award-on (fiatal művészeknek kiosztott díj), "a legjobb fiatal színész televíziós dráma sorozatban" és "a legjobb televíziós családi dráma sorozat" kategóriában.Szerző: magyaristvan

#3
 

Jeff Bridges-nek nem ajánlották fel a sorozat főszerepét.Szerző: magyaristvan

#4
 

Az eredeti filmben az idegen egy hajtincset használ a test reprodukálásához, a sorozatban Paul Forrester vérét használja.Szerző: magyaristvan

#5