Szex és New York

Sex and the City

2017.02.09 tilino

Szeretem a filmet mert a felületességen felül sok értékes mondanivalója van, és mindenki kicsit bele tudja élni magát a szereplők karakterébe. Humoros, jópofa, szerethető és mozgalmas film.

2016.02.21 dóri

Szerintem egy fokkal jobb,mint a sorozat. Ízig-vérig csajos film, amit a férfiak végig szenvednek. Ami minden képen megmarad az emlékezetben azok a csodás ruhák.

2015.11.04 Katalin21

Eleve csípem NY városát , de ez a sorozat csak jobbá teszi. Imádom ezt a négy csajszit. nagyon jól eltalálták ezt a sorozatot időtől függetlenül. Mai napig is tudom nézni.

2016.04.26 Macko

Talán egy kicsit színvonalasabb mint a sorozat, de összességében ez is egy sablonos, középszerű romantikus komédia-vígjáték, ami sok újdonságot nem adott.

2014.10.13 Mirci

Nekem a sorozat nagy kedvencem volt, így nagyon örültem, hogy csináltak belőle filmet… De valahogy nem volt az igazi, a sorozat sokkal jobb volt. Ott sokszor egész komoly dolgokról tudott szólni egy-egy rész, a film meg elég limonádéra sikerült. Hát ez van, többször szerintem nem nézem meg :(

2015.02.16 kiskat

Összességében egy jó film, viszont kicsit túlzásba vitték. A filmet és a sorozatot is végig néztem és mindkettő tetszett. Jó fejek a szereplők, bár néha már kicsit irritálóak. De így kell őket szeretni

2015.01.26 Betyus

Szintén nagyon szerettem a sorozatot, de nekem a film is tetszett, pedig azért nem vagyok nagyon oda a limonádé csajos filmekért mindig. Jobban megszerettem a főszereplőket, és kifejezetten élveztem, hogy végre nem csak 20-30 perces össze-vissza témákról van szó, hanem viszonylag ugyanaköré fonódik az egész sztori.

2015.02.06 Gabor84

Kicsit túl sok benne a csajok picsogása, de amúgy elmegy, viszont lehetett volna rövidebb, mondjuk 1,5 óra a 2,5 helyett. :/ :)

2015.04.01 Dorka1994

Az egyik legjobb csajos film. A főszereplők nagyon jók benne, hangulatjavítónak nagyon jó :)

2015.01.28 Fsv1213

A sorozat sokkal jobb volt, mint a film. Kár, hogy készítettek belőle filmet.

2019.10.06 DóRi

Jó kis könnyed film, a sorozatot is szerettem, és jó volt látni még egy film erejéig a négy barátnőt… Mondjuk Samantha már ennyi idősen viselkedhetne kicsit másképp, mert néha elég visszatetsző volt.