73% 60 szavazat
Kalandos hétvége

Kalandos hétvége

The Confirmation
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
25
Szereplők (25)
5
Képek (5)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A nyolc éves Anthonynak együtt kell töltenie a hétvégét az alkoholista, lecsúszott ács édesapjával, Walttal, míg édesanyja, Bonnie, és új férje, Kyle egy katolikus lelki gyakorlaton vesznek részt. Anthony kényelmetlenül érzi magát apjával, ráadásul már az első napon csupa szerencsétlenség történik… Több


Rendező: Bob Nelson
Forgatókönyvíró: Bob Nelson
Ország: Kanada
Premier: 2016.03.18.
Clive Owen
Robert Forster
Maria Bello
Clive Owen
Jaeden Martell
Clive Owen
Matthew Modine
Maria Bello
 
2023.03.17 De Matt

legújabb vélemény

Ebben a hétköznapi történetben sikerült bemutatni emberi, örök értékeket. Az apa – bármilyen helyzetbe sodorja is sorsa – mégiscsak apa marad. Sajnos a mai társadalmunkban egyre több gyereket elszakítanak valamelyik szülőtől, ezután pedig személyi fe... Több

0
 
2017.11.29 Bob

Szerintem jól sikerült film. Azt hittem, hogy nagyon unalmas lesz, de kellemeset csalódtam. Egyszer mindenképpen érdemes megnézni mindenkinek, aki nem csak a pörgős filmet szereti.

0
 
2016.07.21 airbus

Nagyon jó hangulata van, nekem nagyon bejött. Az tetszett a legjobban, hogy egy ilyen komoly témát is könnyedén tudott tálalni. A film nem veszi túl komolyan önmagát és talán ezért volt számomra annyira élvezhető.

0
 
2016.09.03 feri1

Én csupán Clive Owen miatt néztem meg a filmet és az ő alakításában nem is csalódtam, a többit csak sallangnak éreztem a filmben. Adott egy átlagos történet, átlagos karakterekkel. Jó téma, mindig elő lehet venni, de sajnos eléggé felejthető.

0

A film összbevétele 8 382 dollár volt (imdb.com).

#1