Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
80
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
3
Videók
The Hero
 
Berto49   2018. 02. 20.

legújabb vélemény

Egy idős, ikonná vált western színész, Lee (Sam Elliott ragyogó játéka) pályája leszálló ágában, csak reklámokban használják ismerős orgánumát, értesül halálos betegségéről. A lassan csörgedező történet az ő sorsát követi. A film borzasztó baklövése a női főszereplő személyének felbukkanása. Egy stand-up komika szerepében Laura Prepon alakítása a megtestesült ripacskodás mintapéldája. Ahogy mórikálta magát attól a nézőnek kinyílott a bicskája. Egyetlen hiteles pillanat sem volt a játékában, az ő beválogatásáért a produkcióba a castingért felelős személyt örök időkre eltiltanám még a stúdiók környékéről is. Ráadásul az egyik nevetségesnek szánt trágár műsorában - szerencsére név nélkül - intim részleteket is elárul az idős színésszel létesített kapcsolatáról. Én Lee helyében minden kontaktust megszakítottam volna vele, de a film alkotói nem így gondolták. Ez a szál teljesen hiteltelenné tette az egyébként jónak indult filmet.

 
Syracuse   2018. 02. 07.

Nem látunk eget rengető újdonságot. Sok helyen kiszámítható is a történet. A színészek viszont felhúzzák a pontozást, hatalmasat alakít mindenki. Én újra megnézem majd, ez biztos.


 
daniel52   2017. 09. 12.

Eleve egy kissé dilemma volt számomra, hogy megnézzem-e a filmet, de egyáltalán nem bántam meg. Egyszerűen lélegzetelállító az operatőri munka. Nagyon ritka az ilyen. Oké, a történet nem egy nagy szám, de még mindig nagyon mélyen megtudja érinteni az embert. Csakis ajánlani tudom.

 
panhnedy   2017. 08. 25.

Mintha csak Sam Elliottra szabták volna ezt a szerepet és talán élete alakítása is van ebben a szerepben. Mindenesetre nálam eléggé lefolyt ez a film, nem igazán hagyott bennem maradandó élmény. Nagyon jó film, csak épp kissi abba a bizonyos "egyszer nézhető" kategóriába tartozik szerintem.

Sam Elliott
Laura Prepon
Sam Elliott
Laura Prepon
Sam Elliott
Sam Elliott
Nick Offerman
Sam Elliott
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.