Az élet ízei

The Hundred-Foot Journey

2015.08.16 doffy_joka

Mennyire jó ez a film, nem is nagyon tudom, hogy ki az, akinek ez ne tetszene. Zseniális színészi játék látható a filmben. Nyugodtan nézd meg ha némi kikapcsolódásra vágysz. :D

2015.06.29 Buborék

Nem a legjobb ez a film, nekem nem igazán jött be. Szerintem eléggé sablonos, sok újat nem tudott mutatni. A színészekre nincs panaszom, ők nagyon jól hozták a karakterüket. De ez sajnos kevés.

2015.08.20 Filmzabáló

Egyszerűen imádtam a szereplőket. Manish Dayal, Rohan Chand, Helen Mirren, Om Puri és Charlotte Le Bon mind nagyot alakítottak. Már a puszta megjelenésük is melegséggel töltötte el a szívemet, és akkor a játékukról még nem is beszéltem. Lasse Hallstr... Több

2017.01.13 holnaputan

Remek film volt, nekem nagyon tetszett. Volt mondanivalója, igazi szívmelengető alkotás, nézzétek meg.

2015.10.12 Pillcsi

Nekem tetszett. Ez a film a maga kategóriájában megállja a helyét,bár néhol már kicsit unatkoztam de azért érdekesndk tartom az ilyen típusú filmeket.

2015.03.28 Jozzsef

Nagyon kedves, kellemes film! Szép táj, egyszerű sztori, szerethető karakterek, hangulatos ételek. Nekem bejött, talán picit lehetett volna rövidebb, de ez sem volt olyan vészes.

2016.02.16 dóri

Tetszett, hogy a film túl mutat a két étterem eleinte meglévő ellentétén és tovább mutatja azt, hogy mi történik, akkor, ha ez megszűnik. Érintőlegesen láthatjuk, hogy mi zajlik a Michelin csillagok és sztárséfek világában.

2016.06.22 punktum

Nagyon jópofa kis film, nekem nagyon tetszett. Kedves humora van.

2015.08.26 csongi888

Évente csak egy-két olyan film akad, ami annyira magával ragadó, hogy a tucatnyi középszerű, egyszer nézhető között is tisztán emlékszel rá - na, ez volt az! Évek múltán sem felejthető mozi, nagy pillanatokkal, csupa-csupa jó érzéssel és finom humorral. Csak ajánlani tudom..

2015.08.14 Imádom Nagy Antalt

Egyszerre lágy, mint a krémsajt és fűszeres, mint a curry. Imádni való szereplők, nagyszerű atmoszféra, lélekmelengető alkotás.

2015.05.07 goldfisy

Hozza a film amit egy ilyen filmnek hoznia kell, nagyon hat az érzékekre, szinte megéhezel a nézése alatt. Nincs benne semmi meglepő, mégis jó film az elejétől a végéig.

2015.03.24 piaf023

Szórakoztató, aranyos kis film. Tetszett. Éhesen ne ülj le nézni. :) Helen Mirrennek minden szerep jól áll, még az ilyen laza filmekben is teljesen élvezhető.

2015.03.31 kovacsbarn

Pazar film a kultúrák találkozásáról, szelíd bájjal mesél életekről. ha a moziból kijössz és azt mondod nem volt annyira jó, várj pár napot! nem csak a képei, de az ízei is visszaköszönnek majd! és akkor értékeled igazán!

2015.02.09 Bau1981

Nagyon eltalált film, gasztronómia, két különböző nemzet konyhája és a Michelin csillag utáni harc, remek történetbe ágyazva. Helen Mirren bármit csinál, mindig brillírozik. A film katarzis élményt okoz és könnyeket csal elő. 10/10