Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Fény az ócean felett (2016)

The Light Between Oceans
Filmadatlap
 
29
Szereplők
16
Vélemények
9
Képek
10
Videók

Galéria (9)

Michael Fassbender
Alicia Vikander
Alicia Vikander
Michael Fassbender
Alicia Vikander
Michael Fassbender
Alicia Vikander
Alicia Vikander
Michael Fassbender
Alicia Vikander
Michael Fassbender
Alicia Vikander
Michael Fassbender
Alicia Vikander

Videók (10)

 
szoljhozzam   2020. 09. 13.

legújabb vélemény

1

Nagyon erős lélektani dráma volt. Rengeteg kérdést felvet az emberben, amiken még a film megnézése után is napokig agyal.

 
Artemisia   2020. 05. 15.

4
Az óceán ajándéka

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ízig-vérig dráma, gyönyörű, felejthetetlen történet. Valószerűtlenül romantikus felütéssel indul, megismerjük Tomot, az érzékeny, kiégett háborús veteránt, aki magával cipeli terheit az elzárt Janus-szigetre, ahol egy világítótoronyba zárkózik a vil... teljes kritika»

 
indingo   2018. 02. 17.

1

Nagyon tartalmas film, sok minden történt benne. Tetszett a helyszín, a hangulat és az alaptörténet. Érdekesség, hogy a két főszereplő a forgatáson jött össze, ma már házasok.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 01.

0
Mindennel pazarol

Ezt a filmet egy óriási pazarlásnak érzem. Minden adott ugyanis, hogy működjön, rendkívüli színészek, jó alaptörténet, gyönyörű operatőri munka. S valami mégsem klappol. Mindenek előtt le kell szögeznem, hogy a színészeken nem múlott semmi. Kedvenc F... teljes kritika»

 
Deku   2017. 12. 10.

0

Hát éppen megtudtam nézni de szerintem ez kimeríti a gyenge fogalmát. Volt már jobb film is ennél, de szerencsére nem ez a legrosszabb így nem okozott gondot végig nézni és még kicsit élvezni is.

 
HercegPeter   2018. 12. 25.

0

A film romantikus része viszonylag gyorsan lezárásra került, hogy aztán megmaradjon a dráma. Tipikusan olyan film, ahol bele tudjuk képzelni magunkat a szereplők bőrébe és eldönthetjük, hogy mi mit lépnénk ilyen helyzetben. A története nagyon erős. R... több»

 
Berto49   2019. 12. 04.

0
Szépen fényképezett romantikus történet két kedvenc színészemmel

Ritka dolog, hogy egy, jelen esetben írónő elsőként megjelent könyve már „teljes fegyverzetben” mutatja be a szerzőt. Ennél a műnél ez történt. Szívszorító történet, remek szereplők, megoldhatatlan erkölcsi dilemma áll a cselekmény középpontjában. Egy gyermekáldásra hiába várakozó házaspár története, egy mindentől nagy távolságra lévő világítótornyos szigeten. Hatalmas pluszt nyújtott Alicia Vikander és Michael Fassbender ragyogó alakítása, bár szerintem Vikander „lemosta” a későbbi férje szereplését a vászonról. Nem kedvelem túlságosan a romantikus filmeket, de ezt érdemes volt megnézni.

A film összbevétele 25 975 621 dollár volt (imdb.com).

 

Michael Fassbender és Alicia Vikander 2017. október 14-én tartották az esküvőjüket.

(Artemisia )
 

A Janus-sziget kitalált helyszín.

(Artemisia )
 

Tom és Isabel Lucynak nevezi el a kislányt, ami fényt jelent.

(Artemisia )
 

A filmet Ausztrália nyugati partjainál forgatták.

(Artemisia )
 

Az ausztrál írónő, Margot L. Stedman azonos című könyve alapján. A magyar fordítás Szieberth Ádám munkája, amelyet a General Press adott ki 2013-ban.

(Berto49)