Az utóbbi évekből az egyik legjobb animációs film amit láttam. Tetszett A kis herceg történetének ilyen módon történő feldolgozása, amely minden korosztály számára fontos mondanivalót tartogat.
Nagyon tanulságos történet, melyet megéri akár többször is megnézni és megszívlelni. Teljesen mindegy, hogy az ember milyen életkorban van, ez a történet valamennyi korosztálynak tartogat mondanivalót.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen pozitívan csalódni fogok ebben a filmben, de hatalmas élmény volt. Műfaját tekintve, meglehetősen egyedinek tekinthető, hiszen egyszerre mese, animáció, ugyanakkor Antoine de Saint-Exupéry regényének feldolgozása, komoly mondanivalóval.
A kis herceg gyönyörű animációs film, amely Antoine de Saint-Exupéry híres és népszerű történeté alapul véve tár a néző elé egy igen tanulságos, megható történetet. imádtam a film színeit, gyönyörű a grafika.
Mint sokan mások, én is szeretem a Kis herceg szállóigévé vált idézeteit...12 éves lányommal és 16 éves fiammal néztük meg, mindannyiunknak kifejezetten tetszett! Aranyos kis kerettörténet:) A "kisherceges" rajzok nem olyan.... "szépek" de az egész összességében magával ragadó volt, nem volt unalmas. Mindenképp 5 csillag!
Gyönyörű képi és tartalmi megvalósítás, és egy szívhez szóló történet. Ezzel minden elmondtam. Igen, igen, ez egy csillagos ötös.
Régen, gyerekkoromban, és még felnőtt fejjel is, a Kis herceg volt a kedvenc könyvem, így nagyon megörültem,amikor ezt megláttam. A feldolgozása a könyvnek szerintem teljesen rendben van, noha teljesen evidens, hogy a könyv közelébe se ér. De még így is nagyon jó, érdemes megnézni. Fontos mondanivalója van.