Anya

The Mother

Telitalálat

Szerintem egy igazán jó film. Nem egy többször megnézős, nem is egy mozis kasszasiker, de egyszer jó volt. Persze tipikus sablon, de egy amerikai filmtől nagyjából ez várható is. Az alapsztori egyedi, a végkifejlet megjósolható. Ha a szimbolikáját nézzük, akkor gyönyörű, hiszen egy anyától pont ezt is várnánk: megvéd a sárkánytól, a csalódástól, az élet buktatóitól... és persze a késes, gépfegyveres gonosztól is.

2024.02.18 Schumy1

Nem tartom jó színésznőnek JLo-t, de ezt a szerepet mintha ráírták volna, annyira jól állt neki. Magával ragadt minden képkockája, a sztori, a képi világ, a hang, színészi játék.

2023.05.14 Maver17

Női Rambo

Egyébként nem volt egy rossz film. Kicsit kiszámítható, de nézhető. JLo is egyre jobb filmeket készít.

2023.05.18 Szilárd-Leo

Hát, igen

Nagyon vártam a filmet, de csalódás ért. A film egy bérgyilkosról szól, de mint mindig valami közbe jön. Nem más, mint egy gyerek. A nő beépült egy csapat őrült közé, de beleszeret az egyikbe, és nem várt gyerek lesz, akiről le kell mondania, mert azt gondolják, meg tudják menteni. De nem így lesz. Engem az bánt, hogy nagyon sablonos lett. Ideértve, hogy volt már ilyen filmje, az pedig nem más, mint a Most már elég, az pedig nagyon jó volt. Egy nézésre ajánlom.

2023.05.16 Idknw

Az eleje izgalmas volt, aztán nekem unalmassá vált. Egyszer meg lehet nézni, egy unalmas délután.

2023.05.15 kecsamstaff

Szebb jövőket is látott, fedett ügynök sztori

Érdeklődve ültem neki ennek a filmnek és még a sztorival sem lett volna bajom, mert azért emészthető volt. Bár az elején azért már lehetett sejteni a film történetét, tehát nagy meglepetés nem ért. Egyszer nézhető film, sajnos. Amivel nem nagyon tudtam megbarátkozni, az JLO fedett ügynök szerepe. Megmondom az őszintét, hogy ez nem az ő terepe. Láttam már sokféle szerepben, de ez áll tőle a legmesszebb. Sokkal inkább eltudtam volna képzelni a szerepre Noomi Rapace-t, Scarlett Johanssont vagy Hilary Swanket.

2023.06.30 Attila Herke

Rettenetes gagyi, nulla, zéró.

2023.05.12 DarkLion

Egyáltalán nem volt rossz, de mintha kicsit túlságosan visszafogott lett volna az egész, ami miatt csak közepesnek tudom értékelni.

2023.05.05 Turro

Rendkívül sablonos akciófilm, amibe egyáltalán nem passzol Jennifer Lopez, pedig egyébként semmi bajom nincs vele, mint színésznővel.

2023.06.04 Csányi Árpád

Érthetetlen alulértékelés.

A film remekül mutatja be, mi mindenre is képes egy anya valójában. Remekül mutatja be a mai fiatalok számára, hogy a hűség nem fán terem, és hogy a vegetáriánusok miatt több élet veszik oda, mint azt hirdetik.