Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

A nyugalom tengere (2021)

The Silent Sea
Filmadatlap
 
7
Szereplők
9
Vélemények
5
Képek
3
Videók

Galéria (5)

Videók (3)

 
Török389133   2023. 02. 07.

legújabb vélemény

0

A fő történetszál érdekes, de sajnos nagyon lassú az egész, így izgulni egyáltalán nem lehet rajta, sokszor unalmas.

 
JRD   2022. 03. 30.

1
Részekben, csakis részekben...

... voltam képes végignézni. És nem azért, mert rossz sorozat. Hanem azért, mert bizony nagyon is valós veszélyről szól, és annak következményeiről. Sokan bele sem gondoltunk, hogy milyen következményekkel jár a túlnépesedés, az élelmiszerhiány az életünkre nézve. De már az első rész eleje megmutatja nekünk a szomorú jövőt. Nyomasztó sorozat a túlélésről, a Föld haldoklásáról, a reményről vagy a reménytelenségről, remek színészek által megmutatva. Érdemes a figyelemre! Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

 
Robinson76   2022. 03. 18.

0
Holdvíz okozta tengernyi izgalom

Csatlakoznék az előttem íróhoz - himi85-höz -, mert magam sem írhattam volna le lényegre törőbben a véleményemet a sorozatról. Csak a pontozásban lesz különbség, mert nekem különösen zsánerem a rejtély központú történet, kaland, krimi vagy jelen esetben fantasztikus formába ágyazva. Nekem sem a színészekkel, sem a befejezéssel nem volt különösebb gondom, a többi pedig szerintem nagyszerű munka. Szóval nálam ez inkább 9/10, azaz ötcsillagosnak ítélem meg a szériát.

 
jfruzsi97   2022. 01. 07.

0

Nekem nagyon tetszett. Érdekes koncepció, látványos sorozat. Aki szereti a sci-fit annak ajánlom.

 
himi85   2022. 01. 16.

0
Izgalmas koreai sci-fi thriller, szuper látványvilággal

Egy elit csapat Hold-missziójának egy célja van, egy elhagyott kutatóállomásról mintákat kell, hogy hozzon a Földre, mely lehet, hogy megoldást kínálna a bolygónkon levő vízhiány problémájára. Megszokott sci-fi sablonokat dolgoz ki kreatívan a sorozat, mely bár nem lesz klasszikus, de korrekt szórakoztatást nyújt. A Hold helyszínei gyönyörűek, a kutatóállomás félelmetesen valóságosnak tűnik, a díszletek kiválóak. A színészi játékok lehetnének erősebbek is, a sztori lassú, de izgalmas kibontakozása részről részre a képernyőkhöz szögezi a tekintetünket. Minden sci-fi-rajongónak erősen ajánlott. 7/10

 
Randallot   2021. 12. 25.

1

Nézhető, de rendkívül közepes. Pedig nagyon vártam, mert mostanában kevés jó sci-fi sorozattal találkoztam, de ez sem volt valami megnyerő.

 
Greta   2022. 01. 02.

0
csalódás

Sci-fit szerető embereknek kellemes élmény a holdbázis belseje és a holdtáj, de ennél többet sajnos nem tud adni a sorozat. Kevés a történet, unalmassá válik, nincs igazi meglepetés vagy csattanó.

 
A Netflix felületén megjelenő koreai sorozatokkal lassan nemcsak egzotikus érdekességként, hanem domináns kultúrtényezőként kell számolni. A királyság titkai (Kingdom) és a Sweet Home relatív közönségsikere még csak jelezte, hogy a filmjei mellett érdemes odafigyelni a távolkeleti ország sorozatgyártására is. több»