Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

A nyugalom tengere (2021)

The Silent Sea
Filmadatlap
 
7
Szereplők
6
Vélemények
5
Képek
3
Videók

Galéria (5)

Videók (3)

 
himi85   2022. 01. 16.

legújabb vélemény

0
Izgalmas koreai sci-fi thriller, szuper látványvilággal

Egy elit csapat Hold-missziójának egy célja van, egy elhagyott kutatóállomásról mintákat kell, hogy hozzon a Földre, mely lehet, hogy megoldást kínálna a bolygónkon levő vízhiány problémájára. Megszokott sci-fi sablonokat dolgoz ki kreatívan a sorozat, mely bár nem lesz klasszikus, de korrekt szórakoztatást nyújt. A Hold helyszínei gyönyörűek, a kutatóállomás félelmetesen valóságosnak tűnik, a díszletek kiválóak. A színészi játékok lehetnének erősebbek is, a sztori lassú, de izgalmas kibontakozása részről részre a képernyőkhöz szögezi a tekintetünket. Minden sci-fi-rajongónak erősen ajánlott. 7/10

 
jfruzsi97   2022. 01. 07.

0

Nekem nagyon tetszett. Érdekes koncepció, látványos sorozat. Aki szereti a sci-fit annak ajánlom.

 
Randallot   2021. 12. 25.

1

Nézhető, de rendkívül közepes. Pedig nagyon vártam, mert mostanában kevés jó sci-fi sorozattal találkoztam, de ez sem volt valami megnyerő.

 
Greta   2022. 01. 02.

0
csalódás

Sci-fit szerető embereknek kellemes élmény a holdbázis belseje és a holdtáj, de ennél többet sajnos nem tud adni a sorozat. Kevés a történet, unalmassá válik, nincs igazi meglepetés vagy csattanó.

 
harzol Nézhetetlen  2022. 01. 15.

0
0% science, 100% fiction

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Teljesen logikátlan (és egyben megmagyarázhatatlan) egy csomó minden a filmben. Mégis hova tűnt az összes víz a Földről? Mégis hogyan lesz semmiből valami? Ha ennyire száraz a Föld, akkor miért csak a víz a gond? (Élelmiszer? Levegő páratartalma?) Csodabázis a Holdon, de egy ócskavassal lehet csak odarepülni? Ilyen technikával a századrészét nem lehetett volna megépíteni. Fény nélkül növő növények... Bosszantóan logikátlan az egész.

 
spyro74   2021. 12. 16.

0

Egyedi történet és vizuálisan is elnyerte a tetszésemet. Szerintem jó sorozat, bár nem a legjobb.