The Walking Dead

The Walking Dead

2015.05.02 Ranger27

A legjobb sorozat a világon a saját műfajában. Külön figyelnek arra is, hogy ne laposodjon el azzal, hogy megállás nélkül csak a zombikat kaszabolják.

2015.02.25 leszti6

Ez egy elképesztő sorozat, nem semmi, hogy ilyet össze tudtak hozni, ez nem egy ponyva, hogy vigyázz zombiiii, hanem egy értelmes izgalmas, és egyben megható történet.

2018.05.27 ryanmckane

Sokáig ódzkodtam tőle, pedig alapvetően kedvelem a zombis témát. Aztán egyszer nekiültem, és nem volt megállás, öt évadot sikerült ledarálni rövid időn belül, ott értem utol az aktuális állapotot. A hatodik évad még elment, azonban a hetedik minden e... Több

2017.09.16 Zso

Hullámzó sorozat, de még mindig várom. Volt évad amikor gyenge volt, pl. a 2. de aztán mindig tudott frissíteni.

2016.05.25 Kiss Gábor

A legkedveltebb sorozatom, élek halok érte :), imádooooooom, egyszerűen zseniális.

2017.08.23 missbiro

Úgy gondolom, hogy nem én leszek a legmérvadóbb véleményíró, de mivel mégis van pötyögtetni valóm, nem tartom magamban. A sorozatot nem az elejétől néztem, sosem szerettem a zombis témát, de pár rész után mégis érdeklődve vártam az újabbakat, mert va... Több

2015.03.28 Smali

Ha valaki elkezdi, tényleg nem lehet abbahagyni. Egyáltalán nem az a gagyi-zombis film, amire számítottam. Nagyon jól van megcsinálva, de tényleg nem a zombikról szól, hanem inkább a túlélésről, különböző karaktereknél. Nagyon érdekes fazonok vannak benne, Daryl a kedvenc :-)

2018.05.22 Viktor Csáji

Ez a sorozat nagyon nagyon megfogott. :D Csak ajánlani tudom eltekintve attól hogy a 8 évad eléggé unalmassá és monotonná válik. Ajánlom mindenkinek. Le fog kötni!!!

2020.02.17 Exposeman

A legjobb sorozat amit eddig láttam

Már az elején tudtam,hogy ez egy kedvenc sorozat lesz.Nagyon nem kedvelem a zombis filmeket, viszont ez valami más.Egy nagyon összefüggő történet,nem csak a zombi kaszabolásról szól, sok fordulatos történettel színezve nagyon elnyerte a tetszésemet.

2021.12.01 Dina392152

Nagyon el van húzva az új évadokkal! Az első 5, 6 évadban még élvezhető volt, valóban a túlélést mutatták be, egy kis drámával, de most már a dráma áll a középpontban. Nagyon szerettem, de már nagy csalódás. :(

2015.04.18 Bolu

Az elején még lekötött, de mostanra elalszom rajta. Szerintem Unalmas.

2018.07.08 kovi.viki00

Először még mégsem akartam nézni ezt a sorozatot a gyilkolás, zombik és az ehhez hasonló okok miatt. De belevágtam, és kicsit sem csalódtam, sőt imádtam. Mostanra már a kedvenc sorozatommá vállt. Mindenkinek ajánlom!

2018.04.16 Ancsi.09

Az egyik kedvenc sorozatom.Imádom ezt a sorozatot bár az utóbbi részekben inkább a történet mesélés a jellemző .Remélem lassan kissé felpörög :)

2015.02.09 Stereopolice

Fantasztikus sorozat! Mindenkinek ajánlom, aki szereti a túlélő horrorokat. Amikor az első részt láttam 2010-ben teljesen elragadott, gondoltam magamban, ilyen egy jó zombis sorozat.. nincs túl sok rinyálás csak amennyi kell, teljesen rámutat arra, h... Több