59% 51 szavazat
Időzített gyilkosság

Időzített gyilkosság

Ticking Clock
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
15
Szereplők (15)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Lewis Hicks (Cuba Gooding Jr.) brutális gyilkosságokra specializálódott újságíró. Amikor rátalál új barátnője megcsonkított holtestére, és egy sorozatgyilkos jövőbeli áldozatairól szóló hátborzongató újságcikk is birtokába kerül, nekilát, hogy megoldja a szörnyű bűntetteket. De az idő nem neki dolgozik... A bárányok hallgatnak és a Hetedik stílusában feszes, félelmetes és fordulatos pszichothriller készült.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2011.01.04.
 
2017.12.10 Greeta

legújabb vélemény

Ennél bénább sztorit régen láttam. Logikátlan lépések sorozata, amit szerintem még a készítők sem értettek. És olyan érzésem volt, mintha egy 5 éves kamerázott volna.

0
 
2017.11.09 indingo

Az elején azt hiszi az ember, hogy egy sablonos gyilkosos filmet fog látni. Az időutazós szál nagyon meglepővolt, abszolút nem számítottam rá ezért kap 4 csillagot.

0
 
2016.03.29 spikeZ

Nekem a tiszta vonalú sztori tetszett, de a megvalósítása és a fapofájú Goodingot a közepébe beállító rendezői mizéria már nagyon nem. Pedig még időutazós is volt, ami szintén bejön. De tele van annyi logikátlan utalással és eseménnyel, hogy komolyan olykor ideges lettem a filmet nézvén. Aztán jól ott is hagytam.

0
 
2015.03.02 quentin

Már a film története is szemforgatást idézett elő nálam, de gondoltam, majd Cuba Gooding Jr. meggyőz a produkció nagyszerűségéről. Nem így lett. A film nyúlós, gagyi, nyálasan romantikus és nagyon felejtős.

0