34% 27 szavazat
Tökéletes ragadozó

Tökéletes ragadozó

Alien Lockdown
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
20
Szereplők (20)
11
Képek (11)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy titkos laboratóriumban Dr. Alan Woodman egy 5000 éves idegen lény életre keltésén fáradozik, hogy megteremtse a leghatékonyabb fegyvert, egy valódi gyilkológépet. A kutatóközpontban bekövetkezett katasztrófa során azonban a bestia kiszabadul és vérengző ámokfutásba kezd. A katonaság a lény elpusztítására egy speciális elit csapatot küld. A harc azonban egyenlőtlennek tűnik, hiszen a vérengző bestia valóban maga a tökéletes ragadozó: villámgyors, rendkívüli ereje pedig minden kioltott élettel tovább nő.

Rendező: Tim Cox
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2008.02.25.
Michelle Goh
John Savage
 
2021.01.26 B.Balint0210

legújabb vélemény

Erőltetett, drámának csúfolt képsorok, buta karakterek, indokolatlan döntések sora a filmben. Gyakorlatilag minden kivitelezés iszonyat gyenge ebben az "alkotásban", én magam úgy vagyok vele, hogy 1,5 órát elvesztegettem az életemből, hogy ezt végignéztem.

0
 
2016.07.09 Hitman

Talán nincs is értelme véleményezni. Egyetlen oka van, amiért érdemes megnézni, méghozzá az, hogy ilyen borzalmat még egyet biztos nem fog senki látni. Egyedi darab, páratlanul rossz.

0
 
2017.11.22 entercode

Tim Cox adott egy pofont a műfajnak, ezzel a filmmel még a potenciális nézőit is megalázta. Mégis kinek készítette? Nevetséges karakterek, erőltetett, de továbbra sem érezhető feszültség, ostoba forgatókönyv, lekoppintott történet. Bár elnézve a filmográfiáját, a korábbi filmjei sem valami sikeresek...

0