Izgalmas, összetett és fordulatokban bővelkedő film, aminek tényleg ötletes, érdekes alapsztorija van. Profin alakít benne Ban Afleck, hozza a karaktert. Nem unatkoztam rajta, érdeklődést fenntartó film.
A filmet moziban érdemes megnézni mert az akciójelenetek úgy jönnek át igazán. A karakterek a helyükön vannak, nagyon jó a dramaturgia és a csattanó. A film végig feszültséggel teli..
Ez a film tipikusan olyan, amit akkor sem unok meg, ha már sokadjára nézem.Persze mindig hagyom, hogy két újranézés között elegendő idő teljen el. Izgalmas, elgondolkoztató film.
Vannak hiányosságai a filmnek nem lett egy eszemet eldobom alkotás de azért bőven benne van a jó kategóriában. Elég jó volt a szereplők játéka így lekötött. Oda lett téve.
Remek film. Remek színészi teljesítményekkel. Azt kell mondjam, hogy mindenki profin játszotta a szerepét. A történet nekem nagyon bejött. A hangulata nagyon ütős. Nem túl pörgős film, de nem is túl lassú
A fő és mellékszereplők hatásos játéka, kimagasló színészi tudása adja a film színvonalát. Bravúros rendezés, fordulatos történet. Minden szereplő a "helyén"van.
Akció-thriller kategóriában a jobbak között van a film. Izgalmas és fordulatos és a színészek alakítása is profi, jó választás. Jól összerakott, összetett film.
Sablonosnak tűnő sztori ellenére egy igazán izgalmas film tele pörgős és érdekfeszítő akció jelenetekkel. Ben Affleck -től az eddig látott talán legjobb film. 5/5
Nemcsak a filmben, hanem a filmmel magával is nagyot dobott most Ben Affleck, mert bár igaz, hogy semmi újat nem látunk, mégis úgy meséli el a történetet, hogy az az idő előrehaladásával egyre jobban magával rántja az embert.
Nagyon megfogott a film. Szeretem Ben Affleck -et mint színészt és mint rendezőt is. Van mondanivaló. Nagyon jó a filmzene, a történet vezetés, az egész hangulata.
Ben Affleck végre felnőtt - legalábbis ezt szeretné minél inkább elhitetni a közönséggel, csak nem igazán megy neki a dolog. Ez a filmje valóban grandiózus próbálkozás, csak nem értem, hogy miért kellett ennyire hosszúra nyújtani, aminek mondjuk a fe... Több