A film alapvetően túlzó, a társadalom egyes egyedeit parodizálja ki egész jól. Néhol a film kicsit túl sok, de belefér, de tényleg inkább csak szeretni, vagy utálni lehet. 7/10
Ekkora állatságot nem igen láttam még, de marha jó volt. Igazi bunkó vígjáték, a szó jó értelmében, mely végtelenül szórakoztató humorral és remek főszereplővel bír. És láss csodát, ennél több nem is kell egy különc, de végtelenül humoros mozihoz.
Totális agyhalál. :D Néha kell ilyeneket is nézni, nyilván nem szolgál hatalmas mondanivalóval, és szórakoztatni sem a szokásos módon szórakoztat. Kiégeti az agyat, kész.
Érdekes humorú vígjáték, nekem egyáltalán nem tetszik. Kb. 30 percet ha láttam a filmből, de már hamarabb ki kellett volna kapcsolnom, nem az én ízlésem az biztos.
Nézhető film, de átlag kategóriásnak mondanám. Lehetne izgalmasabb. Van benne egy-két jó poén, de összességében nem igazán ragadott meg. Nem túl pörgős.
Egy klasszikus, lehet utálni vagy szeretni, megosztó film, nem kell álszentnek lenni, ez a film ugyanúgy mutatja a valóságot, mint bármelyik másik. A főszereplő jól alakít, bár azt gondolom, egy ilyen szerepet viszonylag egyszerű eljátszani.
Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás! Buzulás az nuku! Suttyó, gusztustalan, korrupt,rasszista egy igazi sz@r mármint Torrente. De pont ezt szeretjük benne,mert olyan dumája van hogy besírsz.Imádom.
Az, hogy a főszereplő annyira undorító, hogy az ember, ha akarna, akkor sem tud vele azonosulni, szerintem remek húzás. Eszméletlenül tudja fokozni a film az elidegenedést szinte az összes szereplőtől. És a szinkron fenomenális!