Hát nekem nem igazán jött be. Azért kezdetem el nézni, mert mindenhol csak jót olvastam róla. Első évad után, mondom majd a következő biztos jobb lesz és beindulnak a dolgok. Hát nem akkor majd a következőnél hát így ment ez, míg vége lett a sorozatnak.
Második nekifutásra sikerült végignéznem, bár tény, hogy mikor először elkezdtem, még nem értem meg a témára. Ebben a sorozatban a karakterfejlődés annyira látványosan és jellegzetesen végbemegy, hogy öröm nézni. Kellően odacsap, amikor kell és elszó... Több
Hát nem tudom, végig néztem ezt a sorozatot, de valahogy nem tudtam szeretni. Mutatott újat, valahol még izgalmas is volt, mégis irritált és feszültté tett...
Én is csupa jót olvastam a sorozatról, meg Amerikában hatalmas kultusza van. Szerintem is eléggé unalmas, bizonyos részekben semmi nem történik, csak szenvednek egy kicsit. A történet még jó is lehetne, a rákos kémia tanárról, de minimális a cselekmény.
Az egész olyan kicsit, mint valami paródia. Vicceskedés, de közben minden karakter totál mű, ahogyan a sztori is. Megnéztem 15-16 részt, és nem bírtam tovább.
Hasonló sorozatok
A világ második legjobb sorozata. Meg sem próbálom leírni, hogy mi minden csoda van benne. Az összes rész jó, nincsenek üresjáratok. Az ember majd leesik a székről olyan izgalmas. A színészek elképesztőek. tökéletes befejezés.
Ha lehet kultfilm jelzővel illetni, akkor ez kultsorozat. Kötelező darab. Nem tudsz elmenni mellette, hogy ne legyen rád valamilyen hatással. A totális őrület, amikor már minden mindegy. Amikor nincs veszíteni valód, mert nem nyerhetsz. Imádtam.
A Fargo mint hasonlatos műfaj sokkal erősebb, de jó kis sorozat lesz ez. A cselekmény része lassan alakul de a szereplők, szerepek ott vannak. Még csak az első évad forgott nálam de jön a többi is. Lassan vége.(5.évad) és nem akarom, hogy vége legyen... Több
Az első évad nagyon tetszett a többi valahoy fokozatosan egyre távolabb került ettől. Az alapsztori jó, a színészek is rendben vannak, de valahogy a második évadtól elindultak egy rossz irányba véleményem szerint.
A Totál szívás tévétörténelmet írt, nem csoda, hogy sokan minden idők legjobb sorozatának tartják. Elképesztően jó sztori, zseniális színészi alakítások, és az a jellegzetes atmoszféra, megismételhetetlen. Walter White és Jesse karakterfejlődéséhez hasonlót még egy sorozatban sem láthattunk.