Trónok harca

Game of Thrones

2015.03.29 Trob

Mindjárt itt az új évad, már nagyon várom. Egy órás egy rész, de minden percét lehet élvezni! Hihetetlen sorozat! Királyi drámából 5 csillagos!

2015.02.13 NagyThor

Ez egy olyan fajta sorozat amit elkezdesz nézni és észresem veszed az időt! Még ez az 1 óra is kevés rá.. Alig várom már a következő évadot!

2015.01.24 Majesticdia

Nagyon izgalmas, fordulatos sorozat, bár nekem női szemmel kicsit véres, mégis elismerésre méltó, kiváló alkotás.

2015.01.31 orsi82

Április közeleg... jön az 5.évad ..alig bírom kivárni

2024.06.07 Theeburn /

A legjobb sorozat

Nem vagyok egy sorozatnéző tag, de ez megfogott az első pillanattól kezdve, és végigtoltam pár hónap alatt az összes évadot. A vége nem volt annyira zseniális, mint amire számítottam, de ettől függetlenül érdemes volt végignézni. Ez olyan mint az életben is! „Nem feltétlen a cél számít, hanem az odavezető út.”

2022.08.29 BDJN

Nagyon jó sorozat

Nagyon szeretem a sorozatot, rengetegen mondták azt, hogy a 8. évad nagyon sz*r, de nekem nagyon tetszett. Sean Bean nagyon jó benne, de az 1. évadban meghal. Sokan hasonlították A gyűrűk urához, de szerintem nem hasonlítanak, ez sokkal véresebb, de attól még nagyon jó!

2015.01.27 Cintia

Elkezdtem nézni a sorozatot, de valamilyen ok folytán abbahagytam. Lehet, hogy visszatérek rá. :)

2015.01.23 Maddy

Nagyon izgalmas sorozat. Fantasztikus látványvilággal rendelkezik, olyan érzésem van, mintha én is abban a korban lennék, annyira átjön az egész történet. Nagyon szeretem, mert mindig tartogat valami váratlan fordulatot amire nem is számít az ember ... Több

2015.01.26 Betyus

Valami furcsa módon az első 2-3 részt unatkozva néztem meg, valahogy nem kötött le igazán. Aztán ahogy belejöttem, persze faltam a több évadot egyszerre, de az utolsó pár rész szintén nem hozta a várt szintet. Mindig történik valami és mégis sokszor ... Több

2015.01.26 pinter.bence91

Nekem hatalmas élményt ad úgy, hogy nem olvastam a könyveket. Végre olyan sorozat,ami nem a klisékre épül és megbotránkoztat!

2016.09.29 Szöszi

Ha a könyvtől való eltéréseket figyelmen kívül hagyjuk, akkor ez a sorozat egyszerűen zseniális. Izgalmakkal teli, érdekes, függőséget okoz. Profi képi világ, lebilincselő történet. Az én listámon az első hely bitorlója. Nemtől, kortól és agyi kapaci... Több

2015.01.27 Tresor

Nem régen kezdtem el nézni kb 2 hete, de már végig is néztem :) Várom az 5 évadot ! :)

2015.03.11 anemeth

Szuper jó HBO sorozat, nagyon magasra rakta a mércét, bátran ajánlom mindenkinek. Nagyszerű színészek és sztori, igazi epikus ívű széria, alig várom minden részét.

2015.02.01 sharpshuta

Az egyik kedvenc sorozatom. Tipikusan az az eset, amikor az ember nem tudja eldönteni, hogy könyvet olvassa vagy a sorozatot nézze. Hatalmas sztori, rendkívüli karakterek, egyszerűen nem lehet leállni vele.