Hát igen!A Trónok Harca....Ha 10 pontot lehetne adni, akkor annyit adnék! Imádtam az elejétől a végéig és nagyon várom a folytatást, bár az még messze van:) Először nem akartam nézni, de aztán rábeszéltek, hát mondom mi ez a középkori őrület kardokka... Több
Egyszerűen fantasztikus sorozat! Igaz, két szóban ellehet mondani a tartalmát, de ez nem rossz értelemben vehető. A színészek nagyon jól lettek összeválogatva, a látvány általában, főleg ha az a cél is, gyönyörűen van megvalósítva. Már nem egy embernek ajánlottam, és mindenki megszerette.
A legjobb sorozat amit valaha láttam. Nagyon várom már az 5. évadot és a mozifilmet is. Óriási univerzum, izgalmas történetszál, meglepő fordulatok és remek alakítások.
Én először könyvben olvastam. Mikor elkezdték megfilmesíteni, attól féltem, hogy a rendezők ezt is elrontják, mint sok egyéb könyvre írt történetet. Hála istennek, nem így történt. Nagyon jól megcsinálták. Már úgy vártam a következő részt, mint a gye... Több
Anno az egyik ismerősöm unszolására néztem meg és aztán annyira magával ragadott hogy teljesen rabja lettem. :)
Hasonló sorozatok
Kicsit fura az új évad, mert erősen eltér a könyvtől, de így jobban is várom, hisz újdonságokat tartogat. :)
Én mindig azt mondom, hogy a könyv sokkal jobb, mint a film, de ebben az esetben még csak az első könyv végére sem jutottam. Messze magasan jobb a sorozat, a könyvnél! Imádom, hogy mindenki, akit szeretek meghal :D
Nagyon jó sorozat egyszerűen leírhatatlan milyen mesterien képes közölni velünk ilyen mély megható szinten lévő drámát.