Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84
Filmadatlap
 
30
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
e-batta   2017. 01. 27.

legújabb vélemény

Társadalmi problémát mutat be

Egy különösen erős társadalmi problémát sikerült nagyon is valósághűen ábrázolni méghozzá éppen Bollywoodnak. Ki hitte volna? A kábítószerfogyasztás ott is olyan napi szintű probléma, amit már nem lehet asztal alá söpörni, de eddig csak felszínesen foglalkoztak a témával. Most azonban annyira megkarcolták, hogy nem is igen tetszett a nagyközönségnek, hogy ennyire az arcába tolták a nyilvánvalót. Bollywood elsősorban éppen az optimizmusával, az életigenlésével, a színes látványvilágával csalogatta a nézőket, tele tánccal és zenével, most meg a nyomor, a kilátástalanság, a hamis illúziók és a reménytelen küzdelem a függők kigyógyítására, mind-mind olyan képet mutat, hogy India nem tesz meg ele... több»

 
gandalf01   2016. 11. 19.

Indiai krimithriller, ami a klasszikus problémával, méghozzá a terjengősséggel küzd, de emellett rengeteg erőssége is van, mint például a nagyszerű zenés részek.


 
BloodyMary   2016. 09. 26.

Talán a főszereplők kicsit távoliak maradtak a filmben végig...amugy szép volt. Mostanában érdekelnek az indiai filmek.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.