Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

A sárkány csókja (2001)

Kiss of the Dragon
Filmadatlap
 
19
Szereplők
7
Vélemények
9
Képek
2
Videók

Galéria (9)

Jet Li
Jet Li

Videók (2)

 
Kósa Bence   2021. 08. 28.

legújabb vélemény

1

A kedvenc Jet Li mozim. Egy pörgős, izgalmas és szórakoztató akciófilm. Jet Li nagyon jó Liu Csien szerepében. Tipikusan az a karakter, akinek a munka = élet, és ez jól áll neki. Tchéky Richard is remekül hozza a film főgonoszát, mert aljas, agresszív és kegyetlen. Pontosan ilyen karakterek kellenek egy jó akciófilmbe.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 15.

1

Kifejezetten jó Jet Li mozi.Jóll áll neki ez a szerep,és itt kifejezetten elemében van.Amúgy is fantasztikus harcművész.A harci jelenetek eszméletlen jók,főleg az utolsó küzdelem.Ajánlott film.

 
hsanya182   2018. 10. 01.

1

Nekem is tetszettek a történések, leköti a figyelmet az akció és meglepő fordulatok, menekülés, álcázó interakciók...Igazán érdekes gonosz rendőr karaktere, de hagy maga után olyan gondolatokat, hogy sok a szemfényvesztő, nem reális verekedős jelenet... több»

 
Pumpu   2015. 05. 06.

1

az akciófilmek közül ez igazán kimagasló. Jet Li mintha gumiból lenne, fantasztikus a jelenetek koreográfiája. Ez talán Jet Li legjobb filmje, amit nyugaton készített.

 
HE7EDIK   2018. 07. 16.

0

Jet Li legjobb filmje. Tchéky Karyo mindig az efféle szerepekben zseniális, Bridget Fonda pedig gyönyörű és nem mellesleg piszok nagyot játszik, kár hogy azóta eltűnt. Egy fájdalmasan életszagú akciófilm, ahol Li igazán kiélhette harcművészeti zsenij... több»

 
Norbert93   2019. 04. 26.

0

Jet Li kimagasló filmjei közé tartozik. A csendes, komor, de hatékony és kegyetlen karakter igazán jól áll neki, bár ezen kívűl más szerep nem is igen áll jól neki.

 
ovejuna   2016. 05. 22.

0

Jet Linek nagyon passzolt ez a film, minden jól meg volt csinálva benne. én nagy kanállal szoktam enni az ilyen verekedős filmeket , van összehasonlítási alapom bőven, és ez nagyon tetszett

A film összbevétele 64 437 847 dollár volt (imdb.com).

 

Jessica (Bridget Fonda) lányát Isabel Kamennek hívják. Az Isabelt alakító kislány valódi neve Isabelle Duhauvelle, a Kament pedig a film írója, Robert Mark Kamen után kapta.

(Thibo84)
 

Annak ellenére, hogy Liu Juang és Tai bácsi Kínából származik, állítólag az egyikük mandarinul, míg a másikuk kantoni nyelven beszélt, bár ez a forgatás során soha nem okozott gondot.

(Thibo84)
 

Chris Nahon rendezői debütálása.

(Thibo84)
 

A teknős, amelyet Richard a fiókjában tart, az egyik stábtag kedvence volt.

(Thibo84)
 

Az alagút, ahol Jet Lit a francia rendőrök megtámadtak, ugyanaz a párizsi Pont d'Alma, ahol Diana hercegnő életét vesztette.

(Thibo84)
 
A Sárkány csókja egy kicsit alábecsült, ám valójában nagyon színvonalas alkotás. több»