Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA

Egy fantasztikus nő (2017)

Una Mujer Fantástica
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
23
Képek
2
Videók
 
Berto49   2018. 02. 08.

Nem bánom, ha ultra konzervatívnak is tűnök, de nekem nem tetszett! Szerencsére elégedett vagyok a saját nememmel, soha nem jutott az eszembe, hogy milyen jó lenne nővé lenni. A film hőse (azt most hagyjuk, hogy férfi-e, vagy nő) nem így gondolta, tett is érte. Viszont elszakítani egy idős családos embert a famíliájától nem kimondottan dicsérendő cselekedet, legalább is szerintem. A mélységes gyászát megértem, de nem lehet csodálkozni azon, hogy a család igyekezett távol tartani a temetésről. A Bizottság döntése számomra enyhén szólva is különös; egy ilyen filmet a „Szeretet nélkül”, vagy a „Testről és lélekről” mellé állítani óriási melléfogás. Lehet, hogy a másik kettő még ennél is gyengébb? SPOILER Az még adott volna egy kis pluszt a filmhez, ha Marina szerepét egy férfi játszotta volna, de így, Daniela Vega szerepeltetésével ezt az esélyt is elpuskázták. Egyetlen mozzanatnak örültem: Diabla visszakerült!

 
Hakker   2018. 03. 13.

Egy történet, egy homoszexuális ember megprobáltatásairól a társadalmi előítéletekkel szemben. Szerintem ez azért kevés, mert, ha azt vesszük, a nemi vonzódása, csak csekély mértékben befolyásolta a történet menetét. Szerintem ez egy teljesen hétköznapi történet. A Szeretet nélkül klasszisokkal jobb film.


 
ordas   2018. 06. 18.

Abszolút lebilincselő film, nem is tudom, hányszor néztem már meg, de szerintem egy alapból kötelező darabnak mondanám. Nagyon megérintett, ettől függetlenül is minden egyes újranézésnél fel tudok benne valami új mondandót fedezni.

Daniela Vega
Daniela Vega
Daniela Vega
Francisco Reyes
Daniela Vega
Daniela Vega
Francisco Reyes
Daniela Vega
Francisco Reyes
Daniela Vega
Daniela Vega
Daniela Vega
Daniela Vega
Daniela Vega
Sergio Hernández
Daniela Vega
Daniela Vega
Daniela Vega
Daniela Vega
Daniela Vega
Daniela Vega
Daniela Vega
Sergio Hernández
Daniela Vega
Daniela Vega
Daniela Vega
 
Az idei legjobb-külföldi filmnek járó Oscar-díj nyertese, az Egy Fantasztikus nő, Sebastian Lelio, Chilei rendező (Gloria, A rabbi meg a lánya) alkotésa . Témája különösen aktuális és megosztó, de mindenekelőtt figyelemreméltó az Oscar-díjas filmek listájában. Idén ugyanis először vehette át a szobrocskát egy transznemű színész főszereplésével készült alkotás, és ezzel egy újfajta gondolkodásmód felé terelve az esemény nagyságát. több»
 
Igen, ez az a film, ami hazavitte az Oscart Enyedi Ildikóék elől, mégsem lehet haragudni rá, mert épp olyan fantasztikus, mint az a különleges, szívós és rejtélyes nő, akiről mesél. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.