A könyvelő 2.

The Accountant²

2025.06.15 I3rYcE

Akció és humor egyvelege

Az Amazon Prime keretein belül sikerült megnézni. Kiegyensúlyozott alkotás. Nincs túltolva benne semmi. A színészi alakítás megfelelő.

2025.06.12 Antal

Jó, csak máshogy

A mostanában készült, hasonló témájú filmek közül magasan kiemelkedik, néhány apróságban jobb, mint a K1. Viszont ezer hiba van benne. 5/5, szóval ajánlom.

2025.06.05 quentin

A testvéri dinamika szórakoztató, és a humor is jól adagolt. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen kombináció ennyire leköt majd.

2025.05.01 JollyDzsé

Az első rész komor tónusát felváltotta a laza, könnyed hangvétel, ami egyszerre frissítő és kissé bugyuta. Szeretem, hogy nem veszi túl komolyan magát, de néha pont emiatt hiányzik a feszültség.

2025.05.09 Phalanx

Ez a folytatás pont olyan, mintha egy buddy cop film és egy kaszabolós videojáték találkozna: Affleck és Bernthal poénjai néha aranyosak, de a véres akció a legváratlanabb pillanatokban tör be – engem teljesen lekötött.

2025.05.30 Goszi

Nem tudom, mit gondoltak a készítők. A film próbál vicces lenni, de közben komoly témákat is érint, ami nem mindig működik. A történetvezetés is kusza volt nekem, nem tudom, ez ebben a formában egy kisebb csalódás.

2025.06.06 Dani

Ez a film egy kellemes meglepetés volt. Nem vártam sokat, de a humor és az akció jól kiegyensúlyozta egymást.

2025.06.01 Mobee

Az akciójelenetek látványosak, és a humor is jól működik. Összességében egy szórakoztató élmény. Szerintem, ha tetszett az első rész, akkor nyugodtan adj neki egy esélyt, csalódást nem fog okozni.

2025.04.28 flash88

A testvéri dinamika a film legjobb része: Christian és Brax egymás hibáin élcelődnek, és ettől kap az egész egy váratlan humoros színt. Szívesen láttam volna még több közös jelenetet.

2025.06.23 vazso

Ahogy egy második rész

Az első részhez képest sajnos alulmaradt a film. De azért egy megnézést megérhet, mert elvitathatatlan, hogy megint pörgősre sikerült. #premiervadász

2025.06.03 Atrexx

Őszintén szólva, kicsit csalódtam. Az első rész után többet vártam, de ez a folytatás inkább egy akció-vígjáték lett, ami nem igazán passzol az előző hangulatához. Nálam ez legfeljebb közepes.

2025.05.31 OJ

Sajnos ez a folytatás nem érte el az első rész szintjét. A történet erőltetettnek tűnt, és a karakterek sem fejlődtek igazán. Nekem kicsit ilyen céltalannak tűnt, az egynek elmegy tipikus esete.

2025.06.04 Fuertebb

Tipikus guilty pleasure. Nem tökéletes, de szórakoztató és izgalmas.

2025.05.03 ZOL

Összességében egy laza feel-good akciófilm. Egy esti laza mozihoz pont jó, ennyi meg egy Bambi.