51% 45 szavazat
Vegas Baby

Vegas Baby

Bachelor Party Vegas
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
14
Szereplők (14)
8
Képek (8)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Néhányan azt mondják: ami Vegasban történik, az maga Vegas. A négy pajtás a vad élet utolsó ízeit élheti át a Sin Citybetartó utazás során, mielõtt megállapodnának, ugyanis Las Vegasba mennek az egyikük legénybúcsúját megtartani. A legnagyobb reményük, hogy a szállóige igaznak bizonyul, s hogy bármilyen jó kis kaland megtörténhet velük. Meg is történik, de nem az,amire oly nagyon áhítottak: csakhamar rablással vádolják õket, börtönbe kerülnek, sõt meg is akarják ölni õket. Már-már le is mondanának az evilági örömökrõl, mikor olyan meglepetés éri õket, amelyrõl még csak álmodni sem mertek.

Rendező: Eric Bernt
Író: Eric Bernt
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2009.06.17.
Kal Penn
Donald Faison
Graham Beckel
Jonathan Bennett
Donald Faison
Jaime Pressly
Kal Penn
Donald Faison
Graham Beckel
Kal Penn
 
2017.10.03 Scanian

legújabb vélemény

Voltak pillanatok, amikor csakugyan tudtam nevetni, de összességében nekem nagyon nem jött be. Nem igazán értem, hogy mi volt a célja a készítőknek ezzel a filmmel, de szerintem itt valami vagy nagyon félre ment, vagy tényleg az van, amitől tartok és ez egy förtelmesen rossz film.

0
 
2017.01.11 SztarkTóni

Nehéz erről a filmről sajnos a jó ízlés határain belül nyilatkozni. A poénok nagyon primitívek, én legalábbis nem igazán tudtam nevetni egyiken sem. Bár a cselekmény megpróbálkozik valamilyen roadmovie-vá válni, ez mégsem jön össze neki. Nem akarok s... Több

0