Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
3
Vélemények
7
Képek
6
Videók
Shannon Woodward
Shannon Woodward
 
indingo   2020. 02. 08.

legújabb vélemény

Erőltetett poénok kiszámítható végkifejlet. Egy-két humorosabb jelenet akadt csak benne, de nem egy maradandó alkotás.

 
MMcFly2015   2016. 04. 18.

Egy könnyed vígjátèkra vártam, hogy lefekvès elött tudjak kicsit nevetni. Ez arra jó volt. Nem hagyott valami mèly nyomot, de nèmelyik poènon feltudtam nevetni. T. J. Miller karaktere semmit nem valtozik a filmek között. A túl jó nő a csajom ès a Deadpool mozikban látottakat erősiti. Ink ő a poèn forrás. A film felèig mindez működik is, de turbó sebessèggel bonyolodik a törtènet, ès átcsap egy ökörsègbe-állatságba. Sajnos ez miatt az èrtèkelèse is olyan amilyen... Minden esetre egyszer elmegy, nem a legrosszabb vígjátèkok között van.


 
GregBald   2016. 04. 09.

Elég gyenge a történet, a film és a színészi alakítások is. Szenvedősen, de végig néztem. Vannak benne beteg dolgok és talán volt pár jó poén is, de nekem egy oltári gyengusz Másnaposok koppintás. Az nézze meg, aki nagyon, de nagyon unatkozik és nincs más terítéken és akkor se támasszon nagy elvárásokat a filmmel szemben.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.