Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
15
Vélemények
47
Képek
5
Videók

Vélemények: Víkend (2015)

 
stevepisti   2021. 03. 23.

legújabb vélemény

1

Nagyon régóta szemeztem már ezzel a filmmel, vegyes véleményeket hallottam róla, aztán végül csak rászántam magam, hogy megnézzem. Nem bántam meg. Picit sablon sztorinak indul, de aztán jó irányt vesz a thriller vonalon, nem az az igazán feszes, de m... több»

 
dulkap   2016. 08. 26.

1

Nem volt ez olyan rossz, mint az előzetes híresztelések, de azért gyakran láthatóan magyar volt, ami sok filmnél direkt jó, de itt nem. Adott egy gyönyörű környezet és remek képek, amitől van egy hangulata is a filmnek, de aztán egy kicsit vissza esi... több»


 
HercegPeter   2017. 03. 07.

0

Jobb volt, mint azt én gondoltam, de persze nem világszínvonalú. A legnagyobb pozitívum egyértelműen a környezet. Bennem mondjuk a film több kérdést vet fel mint választ. Fordulatos volt, de a végét talán még kicsit elhúzhatták volna. Az utolsó jelenet pedig ebben a formában szerintem teljesen értelmetlen.

 
Thibo84   2016. 06. 26.

0

Ahhoz képest, hogy magyar film, nem is rossz. Nem rossz a történet és olykor még a táj szépségében is gyönyörködhet az ember szeme. Sajna voltak jelenetek, ahol színészeink túljátszották szerepüket.

 
Lonka   2017. 07. 26.

1

Magyar viszonylatban nem volt rossz, de azért nem lett egy filmremek. Főként a logikátlan lépések zavartak illetve a nem kidolgozott párbeszédek.

 
jake_green   2018. 08. 17.

1

Oh My God! ÉS EZ MAGYAR FILM?! Hát amerikainak is simán elmenne a minőséga alapján! Sem történetében sem az operatőri munkát tekintve nem sorolható a "gagyi magyar filmek" sorába....! A színészek is zseniálisak! Az elmúlt pár évben kezd feléledni a... több»

 
Berto49   2016. 12. 08.

0

Nagyrészt érthetetlen párbeszédek és eszméletlenül sok trágár szöveg. Összekutyult cselekmény, rossz színészek (Gryllus Dorkával az élen – egyszerűen érthetelen számomra, hogy miért szerepeltetik ezt a luvnyát!) szép őszi erdélyi tájak, oszt ennyi ez az új magyar thrillernek kikiáltott filmszerűség.

 
kicsimano   2016. 11. 10.

1

Hatalmas várakozást követően végre sikerült megnéznem a Víkend című filmet, de nem vagyok maradéktalanul boldog, sőt. Rengeteg potenciál volt a történetben, mégis úgy érzem, hogy az alkotók nem igazán tudtak élni a kínálkozó lehetőséggel. Végig az a ... több»

 
Szilonka   2017. 06. 14.

0

Az első hulla megjelenéséig nagyon unalmas, utána már csak kicsit. A végére szinte mindenki meghal. A történet amúgy nem lenne rossz, csak valahogy a párbeszédek lettek jellegtelenek.

 
Ercsi   2016. 11. 25.

0

A Víkend című filmet egyszer biztosan meg lehet nézni, sőt ajánlott is, hiszen egy magyar alkotásról van szó. A film hangulata igen nyomasztó és komor, nem egy könnyen emészthető darabról van szó.

 
Róbert Bódizs   2016. 06. 10.

2
Sergio Leone és Alfred Hitchcock Erdélyben

Egy hétvége margójára: Sergio Leone és Alfred Hitchcock Erdélyben A honi sajtóorgánumok, okleveles esztéták és blogírók (beleértve néhány erdélyi szerzőt is) megint jól lehúztak egy filmet: érthetetlen, követhetetlen, túllőtt a célon, túl negatívak a... teljes kritika»

 
Sarolta   2015. 09. 26.

1

Fogalmam sincs, hogy megnéztem volna e az előzetes alapján ezt a filmet, ha nem lett volna magyar. Valószínűleg igen, mert amúgy is szeretem a thrillert, meg az a trailer tényleg elég jól sikerült, szóval elég nagy reményeket fűztem ehhez a filmhez, ... több»

 
ChowBaak   2016. 04. 23.

1

Izgalmas, jó film, szép képekkel. Nagyon jól fenntartja az érdeklődést, izgalmas. Sajnálom, hogy ennyire kevés figyelmet kapott ez a film.

 
JD96   2015. 09. 10.

0
Nem egy maradandó filmélmény

Víkend – kritika Napvilágot látott a Víkend, az új magyar thriller. Nem gyakori műfaj ez kicsiny hazánkban. Örömmel fogadtam, hogy tudunk mást is rendezni a romantikus vígjátékokon (Csak szex és más semmi; Coming out) és a szívszorongató holokauszt d... teljes kritika»

 
MULTIMÉDIA   2020. 12. 30.

0
Meglepő, hogy engedélyezték a film elkészültét

Ez egy híresebb amerikai thrillernek simán beillő film. Egyes esetekben kiválóan formázott karakterek, ragyogó történet, de már az elején megfogott, hogyan készülhetett ez a mai Magyarországon, mivel annyira megjeleníti a mindent behálózni, törekvő, beltenyész politikai korrupciót. A politikai szférában lévő beltenyész, egomániás erkölcstelenség, ahol a nyers egyéni értéktelenségből fakadó karrierizmus és az egoizmus dicséretet, előléptetéseket és kiváltságokat érdemel, kész csoda, hogy ez a film ma engedélyt kapott Magyarországon.