Káprázatos animáció ( még a mai kor gyermekeinek szemével is!) és zene jellemzi a mesét, egészen káprázatos és magával ragadó. A történetnek ráadásul van mondanivalója és tanulsága! Minden iskolában kötelezővé tenném a megtekintését , szigorúan a könyv elolvasása után! 5/5
Nagyon aranyos, jól megcsinálták a könyv alapján. Kötelező darab, éppúgy mint Fekete István regénye!!!
A legjobb magyar mese, ami valaha elkészült. Kiskoromban mindig féltem a rókáktól, ettől függetlenül nagyon megszerettem a Vuk-ot. Egy nagyon jó történet és nem jelenik meg benne semmi olyan magyar sajátosság, ami a mai filmekben, hála az égnek. A fe... Több
Az egyik legjobb magyar mese. Minden gyerekkel meg kéne nézetni, hogy lássanak klasszikus meséket, ami a mai animációs filmektől eltér (és nem negatív irányban).
Gyerekkorom egyik legmeghatározóbb filmje. A zenék, a történet, a rajzok, mind mind tökéletes benne. Szomorú is egyben de nagyon tanulságos is.
Igazi magyar klasszikus mese. A kedvenceim közé tartozik. Szórakoztató ugyanakkor megható is. Mindenkinek ajánlani tudom. :)
A legaranyosabb magyar mese. Nagy kedvenc a családban a kis róka története, nagyon szerethető mese, bátran merem állítani, hogy úgy tökéletes, ahogy van..
Az egyik legjobb magyar mese. Minden gyerekkel meg kéne nézetni, hogy lássanak klasszikus meséket, ami a mai animációs filmektől eltér. Kötelező darab.