Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
70
Filmadatlap
 
58
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
2
Videók
Kenneth Branagh
Kenneth Branagh
Kenneth Branagh
 
Berto49   2017. 03. 21.

legújabb vélemény

Részemről nem nagy jövőt jósolok ennek a sorozatnak, több okból; vontatott, közhelyes és Kenneth Branagh elviselhetetlen. Ugyanolyan zakkant, mint az apja, de az nála érthető, hiszen kezdődő Alzheimer-korban szenved. A Kurt keresztnevű nyomozó fia pedig iszákos, szinte csőlakó kinézete van, különél a feleségétől, aki – nem csodálom – már talált magának egy másik pasit. A lányával is elég rendezetlen a viszonya. Valahogy nem hiszem el, hogy zseni a maga szakmájában, csak jön-megy búbánatos ábrázattal az ügyek meg szinte maguktól megoldódnak. Igaz, csak az első epizódot láttam, még próbát teszek a következő kettővel, de K.B. a felmagasztalt Shakespeare színész/rendező teljesítménye ebben a részben meglehetősen alacsony színvonalú. Nem mehet neki olyan jól, hogy sorozatszerepet is elvállalt. Úgy érzem csak húzónévnek kellett.

 
Gigi   2017. 01. 03.

Egy részen vagyok csak túl eddig, a következő dönti majd el, hogy folytatom, vagy feladom. Az első résztől többet vártam, kiszámítható volt, hamar rájöttem, ki a tettes. Viszont a főszereplő karaktere van annyira eredeti és érdekes, hogy adjak neki még egy esélyt. És nagyon remélem, hogy jó lesz, mert a hangulata tetszett, és szeretem az ilyen lassan alakuló cselekményeket.


 
batukán   2015. 12. 22.

Láttam az eddigi 3 évadot. Voltak jobb és rosszabb részek. Branaghnak jól áll az igénytelen, magára nem igen adó nyomozó szerep. A sorozat zenéje viszont nagyon de nagyon jó.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.