Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
62%

Mit akarunk az élettől (2020)

Was wir wollten
Filmadatlap
 
18
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Elyas M’Barek
Lavinia Wilson
Elyas M’Barek
Elyas M’Barek
Elyas M’Barek
Elyas M’Barek

Videók (1)

 
violet_hope11   2020. 11. 16.

legújabb vélemény

0

Egy nagyon komoly film, ami egy igazán fajsúlyos témát feszeget, felvállalva annak minden személyes és intim oldalát. A főszereplő házaspár meddőségi problémákkal küzd már évek óta, ami igencsak próbára teszi a házasságukat. Úgy döntenek, hogy egy ki... több»

 
Zoltán   2020. 11. 13.

0

Nagyon hosszú, nagyon unalmas és nagyon lassú film, ami talán ezzel szeretné megértetni velünk, hogy mliyen komoly kérdést is akar feszegetni, de inkább az ellenkezőjét éri el.

 
krisszi11   2020. 11. 12.

0

Hát nem a legjobb film, amit idén láttam, ez tény -de szerintem sokaknak tetszeni fog, mert nagyon visszafogottan próbál beszélni egy sokakat érintő problémáról.

 
Firencz   2020. 11. 11.

0

Ha csak annyit mondok, hogy európai dráma, akkor szerintem mindent elmondtam. Még azt is, hogy nagyon sok benne a felesleges szexjelenet.

 

A film Peter Stam, svájci író 2016-ban megjelent, Der Lauf der Dinge című novelláskötete alapján készült.

(Varga_Júlia)
 
Ez az alkotás inkább a skandináv mozikra hajaz: világos és hétköznapi helyzetből indítja az események láncolatát, metszően tiszta képekkel és fegyelmezett színészi játékkal kalauzol el a megszokott poklok sosem megszokható bugyraiba. Okos és érzékeny film, jó messze a Netflix megszokott kínálatától. több»