Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69

Ahol a vadak várnak (2009)

Where the Wild Things Are
Filmadatlap
 
33
Szereplők
9
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
Fahéjgolyó   2016. 10. 25.

Egy problémás kisfiú agyszüleményein keresztül mutatja be a lelki világát. Nem egy hétköznapi gyerek áll a középpontban, ezért igen nehéz vele azonosulni szerintem.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Gyönyörű de elég káoszos a film kicsit. Gondolom a gyerek csapongó lelki világa miatt ilyen felemás a film, mivel a lények és azok cselekményei által éli meg őket. Gyerekeknek szerintem kicsit ijesztő, úgyhogy inkább gyermeki gondolkodású felnőtteknek tökéletes ez a fantasy.


 
Norbert93   2019. 02. 14.

Hát nem tudom. Egy problémás srác fantáziája elevenedik meg, s ezen keresztül telik a film nagy része. A sráccal nem tudtam azonosulni, sőt (!) legszívesebben felpofoztam volna az első öt percben.

 
Kardos   2016. 08. 07.

Érdekes, látványos, de nem egy gyerekfilm kategória. Eléggé nehézkés a stílusa. Már már nyomasztóra sikerült a készítőknek és ijesztőre, ami ilyen filmeknél nem feltétlenül előny. De egyszer azért mindenképpen érdemes szerintem megnézni, mert vannak benne lehetőségek.

 
K.bogi   2016. 07. 22.

Nagyon érdekes film lett. Fenntartásokkal indultam neki de meg kell mondanom igazán ritka volt. Egyedire sikerült, bár kicsit túlságosan elhúzták a történetet. Ha jól tudom könyvből adaptálták filmmé. Kíváncsi lennék , hogy az milyen és mennyire népszerű.

 
Alapvetéseiben tehát tulajdonképpen remek darabról van szó, amely annyira nem is áll távol a Jonze-életmű maradékától, ugyanakkor ezek ellenére sem tudott egy percig sem megragadni a film. több»

A film összbevétele 100 086 793 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet eredetileg 2008-ban mutatták volna be.

(kázsé)
 

A stúdiónak eredetileg annyira nem tetszett a film, hogy majdnem újraforgatták az egészet, de végül a rendező előállt egy új, család barátabb vágással.

(kázsé)
 

Több ezer fiút hallgattak meg Max szerepére.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.