Bár nem a zenés filmek a kedvenceim, de végig lekötött, tanulságos, nagyon jó jelentekkel tele. Egyszerűen egy zseniálisan megrendezett film. A vége meg briliáns, az nagyon tetszett. :)
Nem igazán szeretem a zenés/zenészes filmeket, de ez nagyon tetszett, eleve az igaz történeti szál miatt is, ha jól tudom, megtörtént eseten alapszik. Az értékelései sem véletlenül ilyen jók, a zenés/zenészekről szóló filmek között a legjobbak közé is befér.
Az elmúlt két év legjobb filmje! Nálunk megkésve, több, mint egy évvel a világpremier után mutatták be, de így sem talált nálam vetélytársra. Alapból hatalmas zene rajongó vagyok, a dob külön kedvenc, szeretem kihallani a zenéből és a Simmons-Teller kettős is megvett kilóra.
Nagyon jó film, mindenkinek ajánlom. A két főszereplő zseniálisat alakít, a zene prémium, az operatőr fantasztikus... minden a helyén van, nem tudnék olyat mondani, amitől jobb lenne. Életszagú, magával ragadó, katarzissal véget érő film, kötelező darab.
Ú ez ilyen kedvenc film kategória. Nagyon jó a történet és a szeplők is. Lehet rajta izgulni, utálni, szeretni. És jó a zene! Azóta is többször szoktam hallgatni itthon! Szuper film.
Nagyon intenzív, dinamikus és izgalmas film, ami közben végig találgatsz arról, hogy mi lesz az egésznek a vége. Sok benne a stressz, és a színészek is kiváló teljesítményt nyújtatnak benne. Talán a doboláshoz hozzáértőknek nem ajánlott, de ha látni akar valaki egy izgalmas, minőségi filmet akkor csak ajánlani tudom.
Nekem nagyon tetszett ez a film, minden percét élveztem. Eddig nem nagyon szerettem a jazz zenét de ez a film mindent megváltoztatott, a dobos szólók egyszerűen zseniálisak. JK Simmons nagyon jól játssza a szerepét. Aalapmű nálam.
Minden tekintetben tökéletes film. J.K. Simmons brutálisan hatalmasat alakít (joggal kapta meg a Globeot és az Oscart is).A film utolsó tíz perce ülve hagy ezt garantálom. 10/10
Zseniális film!!! Két ellentétes jellem harca, személyiségváltozása másfél órában. Leírhatatlan élmény, kötelező darab! J.K. Simmons pedig teljesen megérdemelten kapott Oscart a szerepéért.
Nagyon nagyon király film volt!! Feszült, izgalmas, nagyon jó színészi alakításokkal. Néhol túlzásba esett, de teljesen elhanyagolható volt.
Olyan film ez, amilyen ritkán készül. A 2014-es év egyik legjobb mozija keresztülviszi a nézőt az érzelmek egy egész spektrumán. A színészi alakítások tökéletesek, Miles Teller nekem igazi meglepetés volt.
Nem sokat tudok a dobokról vagy a dobolásról ezért féltem hogy nem fog tetszeni a film, ennek ellenére meglepett hogy mennyire lekötött és az hogy mennyire tetszett. Nagyon jó alakítást láthattunk a két főszereplőtől és a zene is jó volt a szenvedésről amit a srác elszenvedett a sikerért pedig már nekem fájt.