Érdekes film volt, nem könnyű a zenészek élete. A története végig fenntartja az ember figyelmét. Miles Teller remek volt.
Remek film. Engem magával ragadott. Remek színészek vannak benne, fantasztikus a zene a történet meg egyszerű, de nagyszerű. Engem teljesen magával ragadott a film és egy percig sem unatkoztam rajta. Folyton vártam, hogy mi lesz még. A lezárása, meg ... Több
Pár hete láttam a filmet de még mindig élnek bennem jelenetek a filmből. Ilyen egy jó film. Nagyon durva, de ugyanakkor érzelmes is, minden percét elhittem az alakításoknak, lenyűgöző.
WOOOW Isteni film, kár hogy nem moziban láttam. Már sajnálom. A mester tanitvány kapcsolat és az, hogy ha NAGYOT akarsz elérni az életben azért felkell áldoznod midnent azt bemutatja tökéletesen!!!!
Zseniális, nagyon ütős alkotás, amit akkor érdemes megnézni, ha kellően alá tudjuk rendelni magunkat a filmnek. Nagyon erőteljes, komoly. Elképesztően jó, tényleg. Kiválóak a színészek is, na meg a sztori és minden egyéb.
Regen lattam olyan filmet, ami ennyire lekotott, az elejetol a vegeig teljesen magaval ragadott. Nagyon tetszett, bar kicsit sajnalom, hogy szinkronosan neztem meg eloszor, a szinkron sem rossz, de azert szerintem jobb az eredeti. Koszi a feltoltest!
Nagyszerű alkotás, egy igazi remekmű, 3 Oscar díj jogos tulajdonosa, de igazából többet érdemelt volna. :D JK Simmons nagyon jól játsza a szerepét. A dobos szólók is zseniálisak.
Még feliratosan láttam, de nem bántam meg. Azért ültem be rá a moziba mert már mást nem játszottak este. Egyszerűen nem tudtam mire számítság, de amit kaptam a filmtől az egy hatalmas élmény! Mindenkinek tudom ajánlani.
Bitang jó filmet kreáltak és itt semmi negatívumot nem tudnék mondani. Látványban szinte tökéletes és lélegzetelállító tud, lenni ez szerencsére nem megy a történet rovására sem.
Hihetetlenül jó, pörgős, feszültséggel teli, sokszor humoros, ráadásul tanulságos film, igazából semmi rosszat nem tudok mondani a filmről,ajánlom a megtekintését.
Ki hitte volna, hogy a kedvenc filmjeim közé katapultál egy jazz dobolós dráma... Tudom, hogy hihetetlen, hogy egy dobolásról szóló film izgalmas tud lenni, de itt ez a helyzet.
Ez a film nagyon kellemes meglepetés volt nekem. Egy egyszerű sztoryból a legtöbbet kihozta a rendező az operatőr, és főleg a színészek, de főleg a tanár, amiért én tuti oscart adtam volna. Nagyon ajánlom, nem csak a jazz kedvelőknek, ezt mindenkinek látni kell.