Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
84
Filmadatlap
 
25
Szereplők
6
Vélemények
16
Képek
3
Videók
 
Ercsi   2016. 11. 29.

legújabb vélemény

Nagyon érzelmes film, amely olyan igazságokat mondd ki, melyeket az emberek többsége szeret hallani újból és újból. Igen megható alkotás, ezért egy csomag papírzsepi is legyen készenlétben, ha valaki megnézi.

 
adamkatka   2016. 09. 24.

A bemutatója alapján rosszabbra számítottam, de meg kell hagyni, egész jó kis film volt. Kora esti kikapcsolódásnak tökéletes. Nem bántam meg hogy megnéztem, lekötötte a figyelmem.


 
airbus   2016. 09. 30.

Nem sikerült rosszul ez a film, de azért nem ájultam el tőle. A történet is rendben volt, a színészek is jók voltak, de néhány fontos karakter kissé kidolgoztlannak tűnt nekem. Egyzserűen nem hagytak elég időt arra, hogy igazán megismerhessük és átélhessük az érzelmeiket.

 
M4T   2016. 09. 28.

Nagyon szép íve van a filmnek, lasan bontakozik ki, de megéri minden percét. Nem akar túl teátrális lenni, egyszerű eszközökkel vált ki nagy hatást. Ilyen, amikor profik dolgoznak profi anyaggal!

 
mártilány   2016. 09. 27.

Nagyon jól sikerült szerintem ez a film. Gyönyörű érzelmeket mutatnak be benne. JK Simmons alakítása ismét levett a lábamról. Ez egy igényes dráma, amelyben biztosan nem csalódnak a műfaj kedvelői.

Christopher Papakaliatis
J.K. Simmons
Christopher Papakaliatis
J.K. Simmons
J.K. Simmons
J.K. Simmons
J.K. Simmons
Christopher Papakaliatis
J.K. Simmons
J.K. Simmons
Christopher Papakaliatis
J.K. Simmons
Christopher Papakaliatis
J.K. Simmons
J.K. Simmons
J.K. Simmons
Christopher Papakaliatis
 
Ha valaki számára a legfontosabb, sőt talán az egyetlen fontos dolog egy filmben, hogy elérzékenyüljön, annak szívből ajánlom a Határtalan szerelmet. Mindenki mást óva intek tőle. 3,5/10 több»
 
Fontos film a Határtalan szerelem, de az is fontos lett volna, hogy Papakaliatisnál kifinomultabb, érettebb rendező készítse el. több»
 
Nem feltétlenül az összecsapott jelző illene legjobban a Határtalan szerelemre, inkább úgy fogalmaznék, hogy a készítők nagyravágyása rányomta a bélyegét az összképre. A kevesebb több klasszikus esete, de egy próbát nyugodtan lehet tenni vele.
6/10 több»

A film összbevétele 5 011 560 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 3 954 145 forintot termelt. A hazai mozik összesen 3 836 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

J. K. Simmons bevallottan azért vállalta el a film örökké optimista figuráját, mert a Whiplash-beli karaktere után egy pozitív szerepre vágyott.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Több, mint 4,3 millió dolláros kassza sikerként Görögországban ez az első számú film a 2015-2016-os szezonban.

(puffancshercegnő)
 

Christopher Papakaliatis második rendezői próbálkozása.

(puffancshercegnő)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.