Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
2
Vélemények
2
Képek
Videók
 
Norbert93   2019. 06. 04.

legújabb vélemény

Az utolsó törzsfőnökök útja

Történelmileg pontos, érdekes és legfőképpen nem hatásvadász. A western műfaj helyett, úgy gondolom találóbb a dokumentumfilm, mivel annyira tényszerű és reális. A film a sziúk Little Big Horn-i győzelme után veszi fel a fonalat és követi az azóta legendává lett híres indiánok életútját. Nem negatívum, de megemlíteném, hogy, aki nem ismeri legalább egy kicsit is a történelm háttért az lehet, hogy el fog veszni a részletekben, így mielőtt nekifutunk egy néhány perces ismeretszerzés nem árthat.

 
Barthy   2015. 09. 02.

Jól össze lett rakva ez a film. Itt aztán minden meg van. Zene, színészek, humor és egy egész pofás kis történet egy ilyen stílusú filmhez. Azt hittem, hogy majd valami kis bénaság lesz, de nem így történt. Alulértékeltnek tartom, filmet mivel azért jól el lehet szórakozni rajta.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.